Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αρης Αγ. Ιωάννη έβαλε φωτιά στο Νότο 2-1 τον ΑΟ Ζάρητρα

Φωτιά στο Νότο έβαλε ο Αρης Αγ. Ιωάννη που πήρε την νίκη με 2-1 από τον ΑΟ Ζάρητρα στο Δημ. Γήπεδο Αγ. Ιωάννου, σε ένα αγώνα που κυρίαρχος ήταν ο πολύ δυνατός άνεμος που δυσχέραινε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.΄
Έτσι μετά την ήττα της ομάδας των Ζαράκων ο Μιαούλης φύλλων και ο Αμαρυνθιακός περιμένουν το ρεπό του ΑΟ Ζάρητρα για να πλησιάσουν σε απόσταση ανάσας από τους πρωτοπόρους.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον αέρα υπέρ τους και στο 35' κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ που σημείωσε ο Ντόβολης 0-1.
Στην επανάληψη ο αέρας ήταν σύμμαχος του Αρη με τα Ζάρητρα όμως να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 σε κενή εστία. αλλά στο 70' με κεραυνό του Μήτρου Ε ο Αρης Αγ. Ιωάννη ισοφάρισε 1-1.
Στο 81' ο Δροσάτος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ταυτόχρονα έβαλε φωτιά στο νότιο όμιλο με το  2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Αρης Αγ. Ιωάννη:
Γρ. Γκογκορώσης.
Γκογκορώσης, Μήτρου Σ, Φέλερης Μ, Ποδαράς, Δροσάτος, Μάλλιος, Παναγιάρης (89' Καλαμιώτης), Φέλερης Π, Πολύχρονος (89' Δημολιάνης), Κοντραζίου, Στουραίτης (60' Μήτρου Ε).
ΑΟ Ζάρητρα:
Χαρ. Γεωργίου.
Καλιοτζής, Μπουραντάς (54' Παναγιώτου Γ), Λιώνης (66' Μεγαρίτης), Φωτόπουλος, Ντόβολης, Πέππας, Αποστόλου, Σπανός (83'Ντούνης), Γκίκας, Φαμπιόν, Μπράχα.