Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μια ανάσα από την κορυφή ο Μιαούλης 2-1 τον Αγ. Λουκά

Ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας έγινε σήμερα στο γήπεδο του Μιαούλη Φύλλων, ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τον Α.Ο.ΑΓ.ΛΟΥΚΑ. Παρόλα αυτά όμως και με την νίκη του αυτή ο Μιαούλης Φύλλων, βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, καθώς τον χωρίζουν μόνο τρεις βαθμοί από τον πρωτοπόρο Α.Ο ΖΑΡΑΚΩΝ Έτσι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολούθησαν ένα παιχνίδι κέντρου, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο  εστίες. Μοναδική χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Αγίου Λουκά, στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Δρίτσουλας βγήκε μόνος του απέναντι στον Τζαβαρή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.Για να φτάσουμε στο 45ο λεπτό σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ και μετά από λάθος διώξιμο των παικτών των φιλοξενουμένων, ο Καρβελάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τζάνη όπου  κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με την πρώτη ουσιαστική επίσκεψη των γηπεδούχων στην αντίπαλη εστία, έπειτα από μια ολιγωρία και αδράνεια στην άμυνα, πετάχτηκε ο Καλαβρής και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 55ο λεπτό. Κάπου εκεί η γηπεδούχοι και για ένα εικοσάλεπτο πίεσαν για ένα τρίτο γκολ, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.  
Από το 75ο λεπτό της αναμέτρησης και έπειτα οι φιλοξενούμενοι πήραν τη πρωτοβουλία, χάνοντας μοναδική ευκαιρία, πρώτα με τον Γιαννούλη όπου βρέθηκε τετ α τετ με τον Τζαβάρα αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, αλλά και στην συνέχεια της φάσης με τον Νικολάου αφού προ κενής εστίας σούταρε άουτ. 
Στο 80ο λεπτό ωραία εκτέλεση φάουλ του Κιούση για τον Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ, διώχνει με υπερένταση και με την άκρη των δαχτύλων  σε κόρνερ ο Τζαβάρας.  Για να φτάσουμε στο 89ο λεπτό, όταν ο Νικολάου ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι.  Ένα πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κιούσης διαμορφώνοντας το τελικό 2-1  υπερ του Μιαούλη Φύλλων

Μιαούλης Φύλλων:
Τζαβάρας, Καρβελάς (90' Αναγνώστου), Καραζζής, Ζαχαριάς, Σελεμαγ, Τουλούμης, Καρβελάς Κ, Μπούλιος (85' Ζαχαριάς Α), Μακρής (68' Ρίννης), Καλαβρής (71' Σεφερλής),Ττρίκκας.
Αγ. Λουκάς:
Τζανής, Τριανταφύλλου,(60' Γιαννούλης), Τριτσώνης,(78' Καλαμιώτης) Ξύγγης, Καρατζάς, Κιούσης, Πομάρες (68' Ζάνιος), Ρέτσας, Δρίτσουλας, Μεταξάς, Νικολάου.