Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ληλαντίου -Αναποδος 2-2 δελτίο τύπου 1-0 οι Παίδες τον Λήλα

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην ομάδα του ΑΣ Ανάποδου αφού στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ισοφάριση  και στην συνέχεια πριν το τελικό σφύριγμα του αγώνα  το δοκάρι σταμάτησε το πλασέ του  Κουλοχέρη και έτσι έμεινε το τελικό 2-2.
Η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα έδωσε τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του ΑΣ Ανάποδου που με το καθαρό παιχνίδι των αθλητών του,  έδωσαν την δυνατότητα και στις δύο ομάδες να προσφέρουν στους θεατές ωραίο θέαμα και ενδιαφέρον στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με τέσσερα γκολ, πολλές ευκαιρίες, δοκάρι, και χαμένο πέναλτι από την ομάδα μας που απέκρουσε ο Βασίλης το κτύπημα του Κουλοχέρη.
Τα γκολ για τη ομάδα μας οι Κόλλιας 65΄και Παλαιολόγος 80΄με σουτ μέσα από την περιοχή, και για τον ΑΣ Ανάποδος οι Ρέμπελος 74’ με ψηλοκρεμαστό σουτ και Βέττας 92΄με δυνατό κτύπημα φάουλ που καρφώθηκε στο παραθυράκι  της εστίας του Λεοντή.
Καλή η διαιτησία των  Ρέτσα, Μπούρικα και Καρρά.

Α.Ε.Λ
Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος (81΄Παπαγεωργίου Κων.), Νάνος, Χαλιώτης (45΄Παπασχόλης), Κηρύκος (78΄Λεοντής Γεω.), Rroshi, Μάκ Κόλλιας, Κουλοχέρης, Λαθουράς,  Καρλατήρας, Ζάνιος.

Η ομάδα μας συγχαίρει τους φίλους της ομάδας ΑΣ Ανάποδος για την ωραία ατμόσφαιρα  που έφτιαξαν στις εξέδρες  του γηπέδου.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το  Σάββατο  9/12  και ώρα 15.00 στο γήπεδο Φύλλων τον Π Α Ο Πολιτικών.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με νίκη 1-0 και καλή εμφάνιση οι παίδες συνέχισαν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 1-0 την ομάδα του ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού.
Σε κανένα σημείο του  αγώνα η ομάδα μας  δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις για γκολ ,αντιθέτως οι αθλητές μας παρόλο που είχαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αποτελεσματικοί για να μπορέσουν να σημειώσουν και άλλα γκολ.
Για την ομάδα μας σκόρερ ο Παπαφράγκας με κτύπημα πέναλτι σε φάση που είχε σημειωθεί και γκολ από τον Παναγιώτου.