Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

6η νίκη σε 7 αγώνες το Αυλωνάρι. 1-0 μέσα στα Ψαχνά

Την 6η νίκη σημείωσε το Αυλωνάρι στους 7 τελευταίους αγώνες πιστοποιώντας την θέση ου κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα με 1-0 μέσα στα Ψαχνά.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν και την ομάδα του Αυλωναρίου με σωστή αμυντική τακτική να κρατά τους γηπεδούχους μακριά από την εστία τους.
Μετά το ημίωρο το Αυλωνάρι ισορρόπησε και άρχισε να βγαίνει μπροστά απειλώντας την εστία του Ηρακλή.
Στο 30' ο Ανδρούτσος με εξαιρετική επέμβαση έσωσε την εστία του σε απ' ευθείας φάουλ του Φραγγή.
Και στο 34' και πάλι ο γκολκίπερ ου Ηρακλή απέκρουσε δυνατό σουτ του Τσαλιαγκού.
Στο 43' μετά από σέντρα του Μπασουκου ο Τσαλιαγκός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1 που πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι μέσα στα Ψαχνά.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι είχε τον έλεγχο και α ήταν πιο προσεχτικοί οι παίκτες του θα είχε ανεβάσει κι' άλλο τον δείκτη του σκορ.
Μία μόνο καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Τσαλιαγκό, ενώ ο Ανδρούτσος εντυπωσιακά απέκρουσε φάουλ του Περιβολάρη.
Η λήξη βρήκε το Αυλωνάρι να πανηγυρίζει την 6η του νίκη σε 7 αγώνεςκαι αήττητο.
Ηρλής Ψαχνών: 
 Ανδρούτσος, Κοροβέσης, Δούλος, Μπελίτσος, Γκάβαλης, Χασαπίδης (58' Κηρύκος), Τόλης (72' Στούπας), Σμυρναίος, Τουρκοχωρίτης, Παν. Λ. Σκριβάνος.
ΑΟ Αυλωναρίου: 
 Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου (80' Παππάς), Φραγγής, Κάραλης, Κόκκος, Παπίλας (65' Ιωαννίδης), Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός (92' Γ. Καρλής), Καράπας (87' Περιβολάρης), Μπρολίν.