Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μία Κύμη από άλλο πλανήτη σκόρπισε τον Άρη 94-69

Με 17 στα 30 τρίποντα ο Γ.Σ.Κύμης δεν θα μπορούσε παρά να δώσει χαρακτήρα θριάμβου στο κατ΄
ευφημισμό ντέρμπι με τον Άρη στο κλειστό Τ.Καμπούρης.
Η ομάδα του Γ.Καστρίτη με σολίστ τον Μακ Φάντεν που ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός παρέδωσε μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών δείχνοντας ότι η παρουσία του και φέτος στα μεγάλα σαλόνια θα είναι αξιοθαύμαστη.
Από την πλευρά της η ομάδα του Π.Γιαννάκη εμφάνισε σημάδια αποσύνθεσης και παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών της Κύμης. Εκτός του διαστημικού Μακ Φάντεν τρομερή δουλειά έκαναν και ο Μανωλόπουλος με τον Σμίθ με 16(4) και 18(2) πόντους αντίστοιχα διαλύοντας όλα τα αμυντικά συστήματα του Γιαννάκη .
Το 21-11 υπέρ του Άρη στο πρώτο δεκάλεπτο έγινε με ένα σερί του Γυμναστικού 14-0 ,25-21 στο 13'. Από κεί και ύστερα η διαφορά όλο και μεγάλωνε με τους γηπεδούχους να βρίσκουν εύκολα καλάθια τρέχοντας και πιέζοντας .
Να σημειωθεί πως στο τέταρτο λεπτό ένοιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε το βαρύ πυροβολικό του Άρη ο σέντερ Μπένσον κάνοντας το έργο του Γυμναστικού ακόμη πιό εύκολο.
Με την τρίτη σερί νίκη της η ομάδα της Κύμης ξέφυγε από τα χαμηλά στρώματα κάνοντας όνειρα για μια πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα αποδεικνύοντας πως στο κλειστό της Κανήθου θα ταλαιπωρηθούν όλες οι ομάδες.
Φέρτε μας τον Ολυμπιακό φώναζαν εκστασιασμένοι οι φίλοι της ομάδας που γέμισαν το κλειστό δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Τα δεκάλεπτα 14-21,39-35,70-51 και 94-69.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράβευση του Παν Γιαννάκη από τον Γ.Σ.Κύμης.
Πρώτος σκόρερ ο εξωγήινος Μακ Φάντεν με 29 πόντους εκ των οποίων 6 τρίποντα ενώ από τον Άρη ο Αθηναίου με 19 έσωσε τα προσχήματα με τον Τσαιρέλη με 15 και τον Βασιλόπουλο με 13 να τον ακολουθούν.