Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκινά Ακαδημία Ποδοσφαίρου ο Ευβοϊκός Γουβών - Δηλώσεις


Με υπεύθυνο τον Παναγιώτη Κολονιώτη ξεκινά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας του Ευβοϊκού Γουβών.

Την ερχόμενη Κυριακή  10 Δεκεμβρίου 2017 θα γίνει η πρώτη συνάντηση των νεαρών ποδοσφαιριστών με τον προπονητή. Ώρα συνάντησης έχει ορισθεί στις 11.00 το πρωί στο «νέο» γήπεδο των Γουβών, που πλέον διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.

Να επισημάνουμε πως η Ακαδημία απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών.
Όσοι θέλουν πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του Παναγιώτη Κολονιώτη, το οποίο είναι το 6988828008.
Θ. Λαδογιάννης

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της ομάδας Θανάση Λαδογιάννη, ο οποίος μας δήλωσε: 
«Σκοπός της Ακαδημίας είναι να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά του χωριού μας ώστε και ποδόσφαιρο να μάθουν αλλά και τώρα που η οικονομική δυσπραγία μας έχει πλήξει όλους, να υπάρχουν τα δικά μας παιδιά που θα παίζουν στην ανδρική ομάδα». Ο κος Λαδογιάννης μας πληροφόρησε επίσης πως τα παιδιά θα συμμετέχουν στην Ακαδημία με το συμβολικό ποσό των 15 ευρώ ανά μήνα.

Π. Κολονιώτης
Σε επικοινωνία με τον Παναγιώτη Κολονιώτη, μας δήλωσε πως:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ευβοϊκού Γουβών αλλά και στον κόσμο της ομάδας που με αγκάλιασε και με εμπιστεύθηκε σε αυτό το έργο της εκπαίδευσης των νέων ποδοσφαιριστών. Υπήρξα ποδοσφαιριστής της ομάδας στο παρελθόν για 8 χρόνια και αυτό μου δίνει μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση. Θέλω να επισημάνω πως  την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσα με επιτυχία μαθήματα ποδοσφαιρικής τακτικής στον Ολυμπιακό Βόλου.  Σκοπός της Ακαδημίας του Ευβοϊκού Γουβών  αλλά και προσωπικός μου στόχος είναι να δημιουργήσουμε σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία και καλούς ποδοσφαιριστές, με ήθος και χαρακτήρα. Θα δουλέψουμε με όρεξη και μεθοδικότητα ώστε ο στόχος να γίνει  πραγματικότητα. Μάλιστα έχουμε ήδη δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Εύβοιας που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2018».