Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νέα εποχή και στόχοι για τον Ηρακλή Χαλκίδας

Ένα μικρό θαύμα γεννιέται στα νερά του ευβοικού ,μιά ομάδα πρότυπο που μετά την περυσινή θητεία στα μεγάλα σαλόνια της volleyball league φέτος η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Ήδη στις έξι πρώτες αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με μιά εντυπωσιακή συγκομιδή 12 βαθμών πίσω από Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ και
Φοίνικα Σύρου τρείς υπερδυνάμεις του ελληνικού βόλλει.

Και με προίκα την πρόσφατη τρομερή εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ  κατάκτώντας ένα χρυσό βαθμού χάνοντας στο ται-μπρέικ όλα συνηγορούν σε μιά πορεία με πολλούς άθλους. Άλλωστε ο Ηρακλής είναι γεννημένος να πετυχαίνει άθλους.
Πάντως άπαντες στο στρατόπεδο των Χαλκιδέων εκπροσώπων του βόλλει στην volleyball league κρατάνε χαμηλούς τόνους αφού ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αλλά και την συμμετοχή της ομάδας στο φάιναλ-φορ του λιγκ-καπ τον φλεβάρη για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Αυτό που απομένει είναι η στήριξη της ομάδας από τον κόσμο κάτι που επιβάλλεται και το κλειστό ''Τ.Καμπούρης ''σε κάθε παιχνίδι να σφύζει από παλμό και πάθος, αρχής  γενομένης από το Σαββατιάτικο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό στις 18.30 το απόγευμα .

Όι παράγοντες του Ηρακλή με πρωτεργάτη τον άοκνο εργάτη ,υπεύθυνο μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Κακάτσο κάνουν τα αδύνατα δυνατά αυτή η ομάδα να μετουσιώσει τα όνειρα όλων και να φτάσουν την ομάδα πολύ ψηλά κάτι που μπορεί να καταφέρει με τις ευχές όλων μας και ειδικά των ανθρώπων του  eviagoal το οποίο θα στηρίξει την προσπάθεια αυτής της ομάδας.