Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπιακός Χ - Ηρακλής Ψαχνών 1-1... με ''ροπαλιά'' στο 95'

Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Χαλκίδος κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών (1-1) για την 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Ο γηπεδούχος κατάφερε να κρατήσει για 90' λεπτά το προβάδισμα που θα του έδινε «τρίποντο-οξυγόνο» στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, όμως μια στιγμή αδράνειας στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων τον υποχρέωσε στην ισοπαλία.
Προβληματισμός στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων, αφού για ακόμα μία αγωνιστική δέχτηκαν γκολ στις καθυστερήσεις και παραμένουν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο «ΗΡΑ» παρέμεινε αήττητος για 2ο σερί παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που... καιγόταν για βαθμούς, όμως πρέπει να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια, καθώς σπατάλησε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες.
Στο 3' ο Σκριβάνος έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αφού δεν έκανε το κοντρόλ που θα ήθελε στο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 33' ο Χασαπίδης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Τζουβάρας παραχώρησε κόρνερ. Στο 35' κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Κυτίνος έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και «άνοιξε» λογαριασμό, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γεωργίου (1-0).
Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής «ανέβασε στροφές», έψαξε την ισοφάριση, έπαιζε και με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 62' (Κικίδης 2η κίτρινη), όμως το σουτ του Γκουρλά μέσα από την περιοχή πέρασε οριακά άουτ. Στο 63' ο Δούλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, όμως η κεφαλιά του Μαρίνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δεύτερο δοκάρι για τον Ηρακλή στο 90', μετά το απευθείας φάουλ του Δούλου. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 95', αφού ο γκολκίπερ Τζουβάρας έκανε λάθος έξοδο, ο Γκουρλάς το εκμεταλλεύτηκε και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ : (ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ.)
ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ, ΚΙΚΙΔΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΣ, ΦΡΥΓΑΝΑΣ Γ., ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΥΤΙΝΟΣ (55' ΦΟΥΡΛΗΣ), ΤΖΑΦΕΡΟΣ, ΜΥΤΑΚΗΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ (80' ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΒΑΡΤΖΗΣ (46' ΠΑΛΛΗΣ)





ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ : (ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Α.)
ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΠΕΛΙΤΣΟΣ, ΤΟΛΗΣ, ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΓΚΟΥΡΛΑΣ, ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ, ΣΤΟΥΠΑΣ (59' ΣΗΜΩΣΗΣ)
Ρεπορτάζ Φωτό: Γ. Μανάρης