Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αστ. Βατώντα-Απόλλων Ερέτριας 1-6 με το πόδι πατημένο....στο γκάζι

Σημαντικό «διπλό» για τον Απόλλων Ερέτριας, ο οποίος πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Αστέρα Βατώντα, επικρατώντας με το ευρύ 6-1 και συνεχίζει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣΕ. Ο Απόλλων παραμένει σε ασφαλή απόσταση 8 βαθμών από το 2ο Λήλα Βασιλικού.
Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες έδειξαν περισσότερη προσοχή στα μετόπισθεν, μη επιτρέποντας να δημιουργηθούν φάσεις στις δύο εστίες. Όμως, στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν με δύο τέρματα, χάρις σε γκολ των Τρεγκάι και Αγραφιώτη, αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα για το τρίποντο.
Το δεύτερο μέρος είχε τελείως διαφορετική εικόνα, με την ομάδα του Δημήτρη Βαλκάνου να έχει το πόδι πατημένο στο... γκάζι, πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα. Στο 53' ο Τόρα δέχτηκε την ασσίστ από τον Μπαλόζι και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3. Στο 58' ο Καρβελάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στον Απόλλων (0-4). Στο 68' ο Χασανλάρι μείωσε για τον Αστέρα, ο οποίος έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 72'(αποβλήθηκε ο Ντούκα με 2η κίτρινη). Στο 73' ο νεοαποκτηθέντας Κικίδης έκανε το 5-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκέρσι Τόρα στο 74'.

Ντεμπούτο για την ομάδα της Ερέτριας έκαναν οι τρεις νέες προσθήκες, Σμυρναίος, Κικίδης και Ευγενίου, οι οποίοι ανακοινώθηκαν μεσοβδόμαδα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Βρακά, Δέλχα και Παππά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ: (ΒΑΒΗΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΒΑΡΚΑΣ, ΤΣΩΚΟΣ (46' ΓΙΟΥΣΙΑΣ), ΝΕΣΙΜΙ, ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ, ΝΤΟΥΚΑ, ΓΟΥΝΑΡΗΣ (16' ΚΗΡΥΚΟΣ), ΜΑΤΡΑΚΑΣ, ΧΑΣΑΝΛΑΡΙ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (55' ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΣ), ΚΟΥΚΑ, ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ (46' ΜΑΜΤΖΑΒΕΡΙΔΗΣ)





ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: (ΒΑΛΚΑΝΟΣ ΔΗΜ)
 ΤΟΡΑ, ΜΕΚΑΝΑΪ (53' ΚΙΚΙΔΗΣ), ΚΑΡΒΕΛΑΣ (83' ΜΠΑΣΙΝΑΣ), ΒΕΛΑΕΤΗΣ, ΣΜΠΙΛΗΡΗΣ, ΚΑΛΟΧΩΡΙΔΗΣ (63' ΕΥΓΕΝΙΟΥ), ΜΠΑΛΟΖΙ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ, ΤΟΡΑ, ΤΡΕΓΚΑΪ (63' ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ)


Γ. Μανάρης