Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη με ολική ανατροπή τα Κόσκινα στην φυσική τους έδρα 3-2 την Αιδηψό

Νίκη παραμονής σημείωσε ο ΑΟ Κοσκίνων που επέστρεψε στην φυσική του έδρα επικρατώντας του ΑΟ Αιδηψού με 3-2, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ διαφορά και κατάφεραν στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν το σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Αιδηψό που είχε μετά το 1-2 ευκαιρίες και δύο δοκάρια.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα να είναι καλύτεροι και να καταφέρνουν στο 31' να ανοίγουν το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Σαμπάϊ 0-1, ενώ είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν.
Στην επανάληψη η Αιδηψός έδειξε να κλειδώνει την νίκη όταν στο 49' ο Μπιμπάϊ Ιντρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0-2.
Εκεί ο Σάκης Νικολάου με εσωτερικές αλλαγές που είχαν μεγάλο ρίσκο αλλά τον δικαίωσαν αφύπνισε τους παίκτες του και στο 52' με τον Κοκκάλα κατάφεραν να μειώσουν  το σκορ 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν έχασαν ευκαιρίες και είχαν δύο δοκάρια αλλά το γκολ το σημείωσαν οι γηπεδούχοι με κεραυνό του Λαθουρά στο 76' που ισοφάρισε 2-2.
Με ανεβασμένη ψυχολογία τα Κόσκινα κατάφεραν στο 86' με τον (Μπεργκ των Φτωχών ) Κοκκάλα να σημειώσουν το γκολ που τους έδωσε την νίκη παραμονής και τους ανέβασε βαθμολογικά.
ΑΟ Κοσκίνων: Σάκης Νικολάου.
Γεραντώνης(46' Τριανταφύλλου), Καλαβρής, Δήμου, Πεππές (56' Γεωργάκας), Κοκκάλας, Κόλιας (46' Μπασινάς), Αλευρίδης, Βλάχος (90' Οικονόμου), Λαθουράς, Κουϊμτσίδης, Παριανός.
ΑΟ Αιδηψού: Γ. Δημητρίου
Ψαρράς, Σιρπτσιόγλου, Βασιλείου, Καπές, Γλύκος, Σαμπάϊ, Μπιμπάϊ, Αθανασίου (63' Αναγνώστου), Φώτου, Μπιμπάϊ Ιντρ, Στεργίου.