Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν έΧασαν η Μακρυκάπα με την Καστέλα


Σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις Μακρυκάπα και Καστέλα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Με ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές συγκινήσεις περάσαμε στην επανάληψη που το σκηνικό άλλαξε με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με παίχτη λιγότερο από το 51΄ λόγω αποβολής με κόκκινη του Τσουμάνη το παιχνίδι στην επανάληψη είχε καλό ρυθμό αποζημιώνοντας τους 150 φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Η Καστέλα ξεκίνησε καλύτερα έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας στο 21΄με τον Ζήση να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το 30΄ οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 42΄ με τον Μπαιμπάκη να μη σημαδεύει σωστά από πλεονεκτική θέση.
Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι έμειναν με παίχτη λιγότερο και στο 52΄ η Καστελα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Τσούτση να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασίου.
Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 65΄ με τον Βουρδάνο να εκμεταλλεύεται ολιγωρία των αμυντικών πλασάροντας για το 1-0 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Ο Γ.Παπαθεωδώρου βλέποντας την ομάδα του πίσω στο σκορ ανακάτεψε την τράπουλα και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση.
Στο 81΄ ο Αρχοντάκης σέντραρε από δεξιά με τον Τσαμίχα να σπρώχνεται μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Ο σπεσιαλίστας Α.Κηρόπουλος δεν αστόχησε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Στα λεπτά που απέμειναν οι δύο ομάδες βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τους τερματοφύλακες να βγαίνουν νικητές στις προσπάθειες των Μπαιμπάκη στο 81΄ και Μπασινά στο 90΄
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι ότι ο Ν.Κιαπέκος δεν μπέρδεψε τους πάγκους παρά την παρουσία του στην Καστέλα για 8 χρόνια .

Μακρυκάπα:Αναστασίου Μαρίνος Χασάνδρας Καρκαλής Τ. Τσουμάνης Κουτσαβλής Γκίκας ΚαρκαλήςΓ Μπαιμπάκης Σίδερης Βουρδάνος

Καστέλα:Κηρόπουλος Τσούτσης Κεχαγιάς(72΄Τσιούνης) Βότσης Κουρούπης Μπασινάς Νικούλης Γκίκας Αρχοντάκης Τζαμίχας Ζήσης(76΄ Ξύγκης).
Πατήστε στην φωτό να δείτε φωτορεπορτάζ