Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παλικαρίσια νίκη του Αρτεμησιακού μέσα στο Μαντούδι.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Αρτεμησιακού το περασμένο Σάββατο στο Μαντουδι με σκορ 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και πήραν αυτό που ήθελαν χάρη στα γκολ του Ανέστη στο 30΄ και του Σαντή  Ιωάννη στις καθηστερίσεις του παιχνιδιού.
Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι και στο 1ο λεπτό, ο Μπίλας εξ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
Στο13 ο Πεκτεσης έπιασε μονοκόμματο σουτ το οποίο εξουδετέρωσε  ο πολύ καλός Παναγιωτόπουλος,  τερματοφύλακας του Αρτεμησιακού.
Μετά το 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 30 ο Βασίλης Ανέστης εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα του Μαντουδιου και με πλασε έκανε το 0-1.
Δυο λεπτά αργότερα, ο Αγγελόπουλος απο καλή θέση σουτάρει άστοχα για τους φιλοξενούμενους.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς άλλες φάσεις .
Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Αρτεμησιακού να ελέγχει  πλήρως το παιχνίδι.
Στο 46΄ , ωραίο σουτ του Πριονα απέκρουσε ωραία ο τερματοφύλακας.
Στο 49΄  ο Αγγελόπουλος εξαπέλυσε ωραίο σουτ για τους φιλοξενούμενους που  απέκρουσε ο Παραβαλος σε κόρνερ στις καθυστερήσεις  του παιχνιδιού το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σαντης όταν πάλι από λάθος στην μεσαία γραμμή έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασσε έκανε το 0-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.


Μαντουδι:
Παραβαλος, Πεκτεσης, Ραβανος, Τσικτσιρης, Κανταρες, Λιακος (76΄ Πατσαλης),  Γαβριηλ (60΄ Γεωργατζης), Βουλγαρης (90΄ Πριονας Ε), Τσακλανος, Μπιλας,  Πριονας Θ

Αρτεμησιακος:
Παναγιωτοπουλος,  Τσελικας (78΄ Μπαλανος),  Σαντης Ι,  Σαντης Κ,  Διαμαντης,  Φατσης, Στραφιωτης,  Αφενδρας, Σαντης Αλ (89΄ Παπαδοπουλος), Ανεστης, Αγγελοπουλος.

Γ Νικολάου