Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καθάρισε στην επανάληψη ο Όλυμπος

Με 4-1 επικράτησε ο Όλυμπος της Σκεπαστής σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν

Στην επανάληψη οι του Γυμνού μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη καταφέρνοντας να πάρουν το τρίποντο με εμφατικό τρόπο.
Η Σκεπαστή στο 22΄ βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Καραβά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.
Ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Γερογιάννη στο 35΄ δεχόμενος τη σέντρα του Τηλιόπουλου από αριστερά.
Ο Όλυμπος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 52΄ σε μία φάση που οι Γυμνιώτες άλλαξαν αστραπιαία τη μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Ρουμπή Β. που πλάσαρε για το 1-0.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Όλυμπος έκανε δύο τα τερματά του με έναν εκπληκτικό κεραυνό από τα 40μ. του Ρωμανού με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καταιγιστικοί κάνοντας τρία τα τερματά τους στο 78΄ με πλασέ του Κοτρογιάννη.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με πλασέ του Καραβά στο 80΄ έπειτα από πάσα του Ντέντη ένα γκολ που το δικαιούνται βάση ευκαιριών στο πρώτο μέρος.
Το κερασάκι στην τούρτα για τον Όλυμπο έβαλε στο 85΄ ο Ρουμπής Β.που εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή της Σκεπαστής.

Όλυμπος Γυμνού;Μωραίτης Κηρύκος(65΄ΑργύρηςΣακκής Γ.Ρουμπής Θωμόπουλος Κοτρογιάννης Ντούρμας Ρωμανός Μακρής(70΄Τσίγκας) Β.Ρουμπής Σταματούκος ( 85΄Μπαρώτας)

Σκεπαστή:Αλεξίου Θαλασσινός Ι. Τηλιόπουλος Καλλίτσης Γερογιάννης(75΄Ντέντης) Κωνστάντος Γεωργίου Θαλασσινός Ι.του Β. Καραβάς Θαλασσινός Θ. Γερογιάννης Δ.