Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με την ψυχή στο στόμα η Ακαδημία μοιράστηκε βαθμούς με το Προκόπι

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ακαδημία Ιστιαίας «με την ψυχή στο στόμα» πήρε ισοπαλία μέσα στην έδρα της, στο… και ένα.
Αυτό έγινε σε έναν αγώνα που η Ακαδημία αν και είχε την κατοχή αλλά και τις ευκαιρίες, έμεινε πίσω στο σκορ και καρδιοχτύπησε μέχρι και το 91΄ όπου κατάφερε να ισοφαρίσει.
Η μπάλα αν και ήταν κατά κανόνα στα πόδια ποδοσφαιριστών της Ιστιαίας, αυτοί έδειχναν να μη ξέρουν τι να την κάνουν και έτσι αν και είχαν τις ευκαιρίες, παρ ολίγον να μην πάρουν βαθμό στην έδρα τους.
Το 0-1 έγινε μόλις στο 9΄, σε μια επίθεση διαρκείας της Δόξας Προκοπίου όπου η μπάλα αποκρούστηκε από τον Καρατσόλια και στρώθηκε στον Θανάση Μορφρούλη, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα, 0-1.
Στο 26΄  η Ακαδημία έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Γαβριήλ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Γοργομάτης, με τον Αλατζά να αποκρούει .
Στο 35΄ο Θανάσης Δήμου μπροστά στην τελική γραμμή του τέρματος, δεν έπιασε καλά το πλασέ και έτσι ο Αλατζάς απόκρουσε σταθερά.
Επίσης ο Δήμου στο 54΄ αλλά και στο 57΄ χάνει από κοντά τις ευκαιρίες να βρει τα δίχτυα του Αλατζά που μπλοκάρει και πάλι.
Τη λύτρωση για την Ακαδημία έδωσε στο 91΄ ο Κουκούρας που μπήκε στην περιοχή και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με πλασσε να ισοφαρίσει, 1-1.

Ακαδημία Ιστιαίας (Τσελίκας): 
Καρατσόλιας, Ευαγγελόπουλος, Μαχός (22΄ Στραφιώτης), Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Πετής,
Κουκούρας, Μιχαηλίδης, Δήμου, Γοργομάτης, Γαβριήλ (83΄ Τσώνος)

Δόξα Προκοπίου (Κουτσουφλάκης Γ): 
Αλατζάς, Μορφούλης Γ, Καλάης, Τσιπτσής, Ανδρέου Α, Σταμούλος (65΄ Καμπούρης),
Αγγελόπουλος, Δημάκος, Κουτσουφλάκης Ι, Ανδρέου Σ, Μορφούλης Αθ.

Διαιτητής: Χουλιάρας
Βοηθοί: Νικολάου – Κηρύκος

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί