Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έριξε άγκυρα στις νίκες ο Α.Ο.Ν.Α.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Α.Ο.Ν.Α. δραπέτευσε με το τρίποντο από την Τριάδα σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Φουριόζα μπήκε η Αρτάκη στο παιχνίδι και στο 3΄ τις ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ με τη μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυντικού έπειτα από σουτ του Μπασινά και να καταλήγει στα δίχτυα.
Μία απόφαση που ξεσήκωσε τους Αρτακιανούς μάλλον δικαιολογημένα.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με κέρδος κάποια κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Μετά το 35΄οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν με την έλλειψη του Καραντάκη λόγω στρατού να είναι εμφανής στο επιθετικό κομμάτι.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου το δυνατό σουτ του Γ.Χασάνδρα δεν ανησύχησε τον Τσάμαρη.
Με την έναρξη της επανάληψης η Τριάδα ανέβασε την πίεση της χωρίς να μπορεί να πατήσει περιοχή.
Ο Α.Ο.Ν.Α. με το πέρας μίας ώρας παιχνιδιού πήρε τα ηνία και πάλι παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 65΄ με τον Κολιόπουλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία των αμυντικών με τον Ευαγγελινό πλασάροντας για το 0-1.
Ο ίδιος παίχτης στο 73΄ πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι δεχόμενος την κάθετη του Μπασινά χάνοντας ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα.
Στα τελευταία λεπτά ο Παντριαδικός προσπάθησε για την ισοφάριση με τους παίχτες του να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποια στημένα.

Παντριαδικός:Ευαγγελινός Καραμπέτσος(79΄Γκρινιάρης)Αναστασίου Χαζαρίδης Μάλλιαρης Τσαλιαγκός Χασάνδρας Γ. Χασάνδρας Δ. Τσούτσης Μουτουσίδης Βαξεβάνης

Α.Ο.Ν.Α.Τσάμαρης Ταψής Μπαλαμπάνης Μπισμπικόπουλος( 15΄ Λειβαδίτης)Τσούτης Μαστροκώστας Λούκας Κονόμι Μπασινάς Γκάβαλης( 62΄ Γκέκας) Κολιόπουλος