Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

O Ελλήσποντος άλωσε το Αυλωνάρι στο ''Ν. Κούκης''

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Ελλήσποντος μέσα στο Αυλωνάρι και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έχασαν μεγάλες ευκαιρίες πέτυχαν ένα γκολ και είχαν τον έλεγχο, με τους φιλοξενούμενους στην μοναδική τους επίσκεψη να φέρνουν το αποτέλεσμα στα ίσια, ενώ η επανάληψη ανήκε στον Ελλήσποντο που έκανε την ανατροπή ενώ είχε και ευκαιρίες να πάρει ακόμα και την νίκη.
Ο αγώνας ξεκίνησε με το Αυλωνάρι να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και στο 3' ο Τσαλιαγκός τσίμπησε την μπάλα από αμυντικό και τον γκολκίπερ αλλά δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 11' νέα ευκαιρία με τον Καραλή που έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ ελάχιστα άουτ.
Στο 20' ο Ιωαννίδης μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαλιαγκός ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 41' η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Καραλή να μπαίνει στα δίχτυα αλλά χωρίς την μπάλα που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά γονατιά που επιχείρησε.
Κι ενώ το Αυλωνάρι έχανε τα γκολ ο Ελλήσποντος στην μοναδική του επίθεση με πλασέ του Νικολάου ισοφάρισε στο 43' κάνοντας το 1-1.
Στην επανάληψη στο 46' ο Τσαλιαγκός έπιασε γυριστό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λάμπρου πλάσαρε τετ-α-τετ τον Τζαβάρα που έσωσε την εστία του διώχνοντας με τα πόδια.
Στο 63' ο Ελλήσποντος έκανε την ανατροπή με δυνατό σουτ του Κούτρα που δέχτηκε την μπάλα από απόκρουση των αμυντικών σημειώνοντας το 1-2.
Στο 72' το Αυλωνάρι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε πλασέ από κοντά του Μπρεγκανάκου.
την ευκαιρία να πετύχει έχασε και ο Ελλήσποντος στο 88' σε πλασέ του Λάσρι.
ΑΟ Αυλωναρίου: Γ. Μπασούκος.
Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου, Δαφνής (85' Ν Κούκης), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Φαγγής (59' Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Ιωαννίδης (74' Βασιλείου), Μπρολίν (67' Καρλής).
Ελλήσποντος: Καρβέλης.
Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Νάτσης, Κουσερής, Κουτσαυλής, Σπυράκης (91' μούτσος), Νικολάου, Νόνας (66' Φτούλης-97' Πτεπιούρα), Λάμπρου (93' Μαρίνος) Κούτρας, Λάσρι.