Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναϊκός- Αήττητος Σπάτων 0-2

Ανταγωνιστικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν σήμερα στο Τσαρπάλειο ο Ταμυναϊκός απέναντι στον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων αλλά για μια ακόμα φορά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 0-2 σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην ποιότητα κάποιων παιχτών των φιλοξενούμενων.
Μοιρασμένο ήταν το 1ο ημίχρονο για τις δυο ομάδες με τον Ταμυναϊκό να απειλεί με σουτ του
Καρρά στο 13' αουτ, αδύναμη κεφαλιά του Κούρτη στο 33' πάνω στον Μιχελή και να χάνει την καλύτερη ευκαιρία στο 43' όταν σε κόντρα επίθεση ο Ραμπαβίλας απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο σούταρε αλλά ο μιχελής απόκρουσε.
Στο ίδιο διάστημα ο Αήττητος είχε  ένα καλό σουτ του Φαρινόλα στο 34' που μπλόκαρε ο Μπασινάς και κατάφερε να προηγηθεί στο 45' όταν κέρδισε φάουλ απο δεξία που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι ο Γκούμας σέντραρε και ο Κωστόπουλος με κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και έχασαν ευκαιρίες με τους  Τσιλιγκίρη στο 51' όταν σε σουτ μέσα απο την περιοχή απέκρουσε ο Μπασινάς, στο 67' ο Γκούμας σούταρε απο το ύψος της μεγάλης περιοχής και υποχρέωσε τον Μπασινά σε εντυπωσιακή απέκρουση στο 68' πάλι ο Τσιλιγκίδης με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και έφτασαν στο 0-2 στο 78' όταν ο Μουστάκης νίκησε τον Μπασινά με σουτ μέσα απο την περιοχή ,στο ίδιο διάστημα ο Ταμυναϊκός είχε ένα εξαιρετικό σουτ του Ραμπαβίλα στο 63' που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μιχελής.
Μετά και απο αυτή τη νίκη ο Αήττητος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ταμυναϊκός. Λαθουράς Ευαγγ.
Μπασινάς, Καρράς, Πιλάτης, Καρατζάς, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Μήτρου Ανδρ (88' Κατσάμπας Κ), Παπαδάκης (77' Μήτρου Ν), Ζάχι (73' Κατσάμπας Π), Ραμπαβίλας, Κούρτης (69' Κρόκος.
Αήττητος Σπάτων. Κωνσταντακόπουλος Π.
Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Χριστοφυλέας (90+1' Μωυσιάδης), Κατσικογιάννης (85' Τσέπας), Νικλητσιώτης, Γκούμας, Κρητικός (90' Μαραφιανός), Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα.