Ηρακλής Χαλκίδας - ΠΑΟΚ 0-3

Με τον ΠΑΟΚ νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο κλειστό τς Κανήθου στον αγώνα που άνοιξε την πρεμιέρα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθήματος.
Ο Ηρακλής Χαλκίδας ξεκίνησε με πασαδόρο τον Γκελίνσκι, κεντρικοί Χαραλαμπίδη, Πεντράο, ακραίους Μότα, Δελιπρίμη, διαγώνιο τον Γκόμεζ και λίμπερο Τσαδήμας.
O ΠΑΟΚ ξεκινησε με πασαδόρο τον Τερζή, κεντρικούς Τακουρίδη, Πελεκούδα, ακραίους Κουμεντάκη, Γκιόν, διαγώνιο τον Ουτσίκοφ και λίμπερο τους Κωνσταντινίδη, Παπαδημητρίου.

1ο σετ: Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Ουτσίκοφ πήρε το 1ο σετ με 20-25

2ο σετ: Ο Ηρακλής προηγήθηκε 3-1, 6-4 και 8-4 με δύο ωραίες επιθέσεις Γκόμεζ. Ο Πεντράο συντήρησε τη διαφορά του +4 (10-6) αλλά ο Κουμεντάκης μείωσε 11-9. Ο Ηρακλής κράτησε το +2 μέχρι το 18-16 και από εκεί και πέρα άρχισε η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ που ισοφάρισε και με μάχη πόντο πόντο πήρε και το δεύτερο σετ 24-26.

3ο σετ: Με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να εκμεταλλεύεται τα λάθη του Ηρακλή καθάρισε και το τρίτο σετ 20-25 και παράλληλα πήρε την νίκη με 0-3 στο κλειστό της Κανήθου.

 Ηρακλής Χαλκίδας - ΠΑΟΚ 0-3 (20-25, 24-26, 20-25)

Ο προπονητής του  Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε:
«Δεν μας βγαίνει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε αλλά μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Καθοριστικό ήταν το 2ο σετ που προηγηθήκαμε 22-20 αλλά δε μπορέσαμε να το πάρουμε. Κάναμε άλλη μία ήττα αλλά με προβληματίζει η εμφάνιση. Εχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε σε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα διότι ο στόχος μας είναι τα πλέι οφ».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε:
«Ξέραμε πως ο Ηρακλής Χαλκίδας είναι μία επικίνδυνη ομάδα που στη μέρα της μπορεί να απειλήσει και εμάς και τον Ολυμπιακό. Σήμερα εμείς εκμεταλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων μας, ήμασταν σοβαροί και πήραμε τη νίκη χωρίς απώλειες. Πιεστήκαμε μόνο στο 2ο σετ αλλά όταν έπρεπε αντιδράσαμε σωστά αλλά ακόμα θέλω μεγαλύτερη βελτίωση Φεύγουμε με το τρίποντο και με την καλή εμάνιση. Θέλω στη συνέχεια να πιεστούμε και να δώσουμε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Εχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση».