Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Άρτεμις Αγ. Γεωργίου έσπασε το αήττητον των Αλατσάτων 1-0

Η Άρτεμις Αγ. Γεωργίου έσπασε το αήττητο των Αλατσάτων που δεν είχε χάσει σε 13 συνεχόμενους αγώνες και πήρε μεγάλη νίκη στο γήπεδο Ν. Κούκης'' του Αυλωναρίου με 1-0.

Δυνατά και ποιοτικά ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να χάνουν μια καλή ευκαιρία στο 6' να προηγηθούν στο σκορ. Στην συνέχεια ο αγώνας ήταν ισορροπημένος χωρίς φάσεις μέχρι το 40' όπου τα Αλάτσατα είχαν δύο ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ Η πρώτη στο 39' με τον Στρατή και η δεύτερη με τον Βλάχο που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτες. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 0-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 56'' να ανοίξουν το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Βασιλείου 1-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.
Τα Αλάτσατα προσπάθησαν να αντιδράσουν για την ισοφάριση, είχαν τρεις χαμένες ευκαιρίες σε ένα δεύτερο ημίχρονο ισορροπημένο για την συνέχεια.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Άρτεμις έσπασε το αήττητο των Αλατσάτων με 1-0.
Αρτεμις Αγ. Γεωργίου:
Ζαχαριάς, Σούτι, Μούντριχας, Μωραίτης, Βασιλείου, Μαρούλης, Αϊδίνης, Τσιργιώτης, Σαμαράς, Τσαούσης, Τσιρέκας, ( Κρόκος, Καρλαύτης, Μπουλής, Αϊδίνης, Σιμιτζής, Σκουρλής)



ΑΟ Αλατσάτων:
Κεχριώτης, Μπαϊμπάκης, Πικραμένος, Τσιτσόπουλος, Καραγιάννης, Παυλίδης, Παύλου, Κουτσαυλής, Στρατής, Βλάχος, Σελιανίτης, ( Βοσκός, Νικολάου, Πικραμένος).
Ρήγας.)