Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναϊκός - Πανθηραϊκός 1-4 Ολική βύθιση για το Αλιβέρι

Σε πολύ άσχημη μέρα βρέθηκε σήμερα ο Ταμυναϊκός και ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 από τον πολύ καλό Πανθηραϊκό μέσα στο Τσαρπάλειο, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία να διατήρησει τις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή στην κατηγορία.
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι καλούνται να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα μακριά από την Γ' Εθνική αλλά αξιοποιώντας την φετινή εμπειρία ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν καθοριστικό βήμα παραμονής στην μάχη της ουράς.Ο Πανθηραϊκός που ήταν καλύτερος αλλά και πιο εύστοχος προειδοποίησε  με σουτ του Γκίκα  στο 16' που κατέληξε άουτ  και προηγήθηκε στο 19' με τον ίδιο παίχτη να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπασινά κάνοντας το 0-1.
Στο 33' ο Κονσταντίνοφ εκμεταλλεύτηκε σέντρα από δεξιά και με κίνηση στο πρώτο δοκάρι και πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 34' είχαμε ένα σουτ του Αναστασίου Ι πάνω στον Αθανασίου και στο 42' ο Ντούμος με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Μπασινά κάνοντας το 0-3 στο ομορφότερο γκόλ της αναμέτρησης.
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν γρήγορα στο 0-4 στο 51' με τον Ντούμο που τιμώρησε το λάθος του Μπασινά και το μόνο που κατάφερε ο Ταμυναϊκός ήταν να μειώσει σε 1-4 στο 67' όταν ο Κούρτης έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα και ο Αγοραστός στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Ταμυναϊκός. Λαθουράς Ευγγ.
Μπασινάς, Κρόκος, Καρράς, Καρατζάς Β, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι (46' Παπαδάκης), Κούρτης (78' Καρατζάς Κ), Ζάχι, Μήτρου Ν (46' Κατσάμπας Π), Ραμπαβίλας (75' Σκούφος), Μήτρου Α.
Πανθηραϊκός. Σκέντζος Ανδ.
Αθανασίου, Τσόπελας (81' Περιάλης), Ζέλιος, Μπιρμπίλη, Σάμουελ (77' Πολυκρέτης), Κεφαλάς, Μάνας (63' Φύτρος), Κονσταντίνοφ (69' Νταμζί), Ντούμος, Γκίκα, Αγοραστός.