Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανεβαίνει το Αυλωνάρι 2-0 τον ΑΟ Αιδηψού

Στην τρίτη θέση  σκαρφάλωσε το Αυλωνάρι μετά και την σημερινή του νίκη με 2-0 επί του αξιόμαχου ΑΟ Αιδηψού που σε αρκετά διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος, είχε δοκάρι αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός όταν είχε τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.
Με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζουν και να ανοίγουν το σκορ στο 8' με δυνατό σουτ του Μπασούκου έξω από την περιοχή 1-0 ξεκίνησε ο αγώνας.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσουν αλλά την ευκαιρία για το 2-0 την έχασε το Αυλωνάρι στο 32' σε πλασέ του Τσαλιαγκού που έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 45' η Αιδηψός είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Καπλανάϊ και την ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και για ένα δεκαπεντάλεπτο πολιόρκησαν την εστία των γηπεδούχων αλλά οι έμπειροι αμυντικοί του Αυλωναρίου δεν τους επέτρεψαν να τους δημιουργήσουν πρόβλημα.
Μετά το 55' οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 59' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με πλασέ του Τσαλιγκού όταν του στρώθηκε η μπάλα μετά από κόντρα αμυντικών 2-0.
Στο 72' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ζαχαριάς του Αυλωναρίου.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε το Αυλωνάρι να σημειώνει την 10η φετινή του νίκη και να είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Διαιτητής  διέκοψε προσωρινά τον αγώνα γιατί τον ενοχλούσε κόρνα που είχαν  φίλαθλοι στις εξέδρες!!!! και απείλησε (είχε γίνει ήδη μία σύσταση) να τον διακόψει οριστικά.
ΑΟ Αυλωναρίου:
Κότσαρης, Ιωαννίδης, Δαφνής (90' Φραγγής), Κάραλης, Κόκκος, Παπίλας, Δημ. Μπασούκος, Ζαχαριάς, . Τσαλιαγκός (88'  Κούκης), Καράπας (78' Βασιλείου), Καρλής (64' Περιβολάρης).

ΑΟ Αιδηψού:
Μπαρμπούνης, Φώτου (68' Παπατζίκος), Καραγκούνης (84' Χασανάι), Καππές, Γλύκος, Σιρπτσιόγλου (82'  Αθανασίου), Καπλανάι,  Αναγνώστου (62' Μάρκου), Αντρ. Μπιμπάι, Ι. Μπιμπάι, Στεργίου.