Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ανάσα για την Χαλκίδα 2-1 τον Πανθηραικό

Ο Α.Ο.Χ. επανήλθε στις νίκες σχεδόν μετά από τρεις μήνες επικρατώντας με 2-1 του Πανθηραικού στο Δημοτικό της πόλης.
Η Χαλκίδα παίζοντας οι παίχτες της με περίσσιο πάθος πήρε κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο  όμως καρδιοχτύπησε και παραλίγο να το πληρώσει.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε πολλές  φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή να δυσκολεύονται  όμως στο δημιουργικό κομμάτι.απειλώντας κυρίως από τα στημένα.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη απείλησαν στο 7΄ με τον Σταυριανό να πέφτει στα πόδια του Γκίκα και να μαζεύει τη μπάλα ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει.
Στην επανάληψη η μορφή του παιχνιδιού άλλαξε με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν την αποδοσή τους φθάνοντας πιο εύκολα στα αντίπαλα καρέ.
Η Χαλκίδα προηγήθηκε στο 52΄ με κεφαλιά του Μιχελή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά.
Το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των παιχτών του Α.Ο.Χ. οι οποίοι είχαν επιβάλλει πλήρως τον ρυθμός τους.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Χαλκίδα να πετύχει το 2-0 στο 65΄ με κεφαλιά του Γεωργίου πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Ταυταρίδη.
Με τη Χαλκίδα να έχει το σκορ υπέρ της ο Δ.Λύκος πέρασε στο παιχνίδι τον Πατερίτσα κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Σταυριανού.
Αυτός που παραλίγο να βάλει φωτιά στο παιχνίδι ήταν ο Κονσταντίνοφ που πέρασε ως αλλαγή στο 61΄ μειώνοντας το σκορ σε 2-1 στο 85΄ με δυνατό σουτ εκμεταλλευόμενος ασυνεννοησία του Σταυριανού με τους αμυντικούς.
Στο 89΄ ο Βούλγαρος βρέθηκε φάτσα με την ισοφάριση με τον Σταυριανό να του κλείνει το οπτικό πεδίο αναγκάζοντας τον Κονσταντίνοφ να αστοχήσει.
Το τελευταίο σφύριγμα λύτρωσε παίχτες και φιλάθλους της Χαλκίδας οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα το τρίποντο.
Oι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα λόγω αποβολής του Ζέλιου στις καθυστερήσεις.
                                            Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ
Ο τίτλος πάει στον Αντόνιο Εμέκα που πραγματοποίησε την καλυτερή του φετινή εμφάνιση.
Δέσποζε στο χώρο του κέντρου κόβοντας όλες τις μπάλες μοιράζοντας το παιχνίδι ιδανικά.
                                            ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ
Η συμπεριφορά του γκολκίπερ Αθανασίου που έβριζε τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν πίσω από την εστία με ακατανόμαστες φράσεις διότι δεν του έδωσαν γρήγορα τη μπάλα για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Α.Ο.Χαλκίς:
Σταυριανός Μιχελής Ανέστης Γεωργίου Καραμπάς Εμέκα Ταυταρίδης(78΄Πατερίτσας) Βαλκάνος(90΄ Παπαδάκης) Θωμάς Πολίτης Ντελέκος
Πανθηραικός:
Αθανασίου Τσόπελας Ζέλιος Μπιρμπίλη Φύτρος(61΄ Κονσταντίνοφ)Κεφάλας Ντούμος Μάνα Σάμουελ(65΄ Πολυκρέτης) Γκίκα Αγοραστός