Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλωνάρι -Μακρυκάπα 2-2 με πολλά νεύρα και ένταση

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αυλωνάρι και Μακρυκάπα σε ένα αγώνα που τα νεύρα δεν άφησαν να παιχθεί ποδόσφαιρο ιδιαίτερα μετά το πρώτο σαραντάλεπτο.
Με παιχνίδι κέντρου ξεκίνησε ο αγώνας χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με την Μακρυκάπα στην πρώτη ουσιαστική της επίθεση στο 18' να προηγείται στο σκορ όταν μετά από απόκρουση των αμυντικών η μπάλα έφθασε στον Βουρδάνο που με άψογο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα 0-1.
Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν,βγήκαν μπροστά και στο 36' κατάφεραν να φέρουν το αποτέλεσμα στα ίσια με προβολή του Καρλή μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλιαγκού και την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς και να φθάνει στον νεαρό Καρλή που με προβολή την έστειλε στα δίχτυα 1-1.
Μετά το γκολ  αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο  προπονητής της Ν Κιαπέκος  για έντονες διαμαρτυρίες.

Άλλη μια καλή στιγμή στο 40' είχε το Αυλωνάρι με δυνατό σουτ του Τσαλιαγκού.

Με το ισόπαλο 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα 
Στην επανάληψη με πολλά νεύρα μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγώνα και το θέαμα που παρουσίασαν ήταν αποκαρδιωτικό μέχρι το 65' όπου η Μακρυκάπα μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ.
Στο ύψος της μ. Περιοχής εκτελέστηκε πλάγιο άουτ, η μπάλα έφθασε στον Σεχάϊ που με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας στην Μακρυκάπα το προβάδισμα 1-2.

Μετά το γκολ η Μακρυκάπα είχε καλύτερα πατήματα αλλά δεν ήταν απειλητική για την εστία του Τζαβάρα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν άναρχα να πλησιάσουν την αντίπαλη εστία.
Στο 83' το Αυλωνάρι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσαλιαγκού από τον γκολκίπερ της Μακρυκάπας που είδε και την κόκκινη κάρτα το εκτέλεσε εύστοχα ο Παπίλας και ισοφάρισε σε 2-2.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά την μεγάλη φάση την είχε στις καθυστερήσεις η Μακρυκάπα όταν ο Σηφάκης με κεφαλιά ανάγκασε τον Τζαβάρα να κάνει την επέμβαση του αγώνα και να σώσει το Αυλωνάρι .
Στο 90' αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και ο Προπονητής του Αυλωναρίου Γ. Μπασούκος
ΑΟ Αυλωναρίου: Γιάννης Μπασούκος.
 Τζαβάρας, Δαφνής, Μπρεγκανάκου (80' Καράπας), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός, Περιβολάρης (51' Ιωαννίδης), Καρλής (65' Φραγγής).

ΑΟ Μακρυκάπας Νίκος Κιαπέκος.  
Αναστασίου, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής, Ι. Καρκαλής, Σηφάκης, Σεχάι, Γκίκας, Βουρδάνος (85' Πουρνής), Σίδερης, Μπαϊμπάκης.