Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με πολύ ψυχή η Σκεπαστή 2-2 μέσα στην Καστέλλα

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Σκεπαστή κατάφερε να ισοφαρίσει την Καστέλλα και παραλίγο να κάνει την ολκή ανατροπή, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Σκεπαστή ισοφάρισε στο δεύτερο και ο Κηρόπουλος με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του κράτησε το Χ για την Καστέλλα.
Με τους γηπεδούχους να έχουν καλό ξεκίνημα πέρασε το πρώτο εικοσάλεπτο και στο 22' κατάφεραν με κεφαλιά του Κουρούπη να ανοίξουν το σκορ 1-0.
Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου η Καστέλλε διπλασίασε τα τέρματα της με γκολ που πέτυχε ο Ξυνογαλάς 2-0 και πήγε στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων.
Στην επανάληψη η Σκεπαστή παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη, ήταν καλύτερη και πίεσε τους γηπεδούχους.
Στο 66' αυτή η πίεση έφερε την μείωση του σκορ με γκολ που σημείωσε ο Γερογιάννης 1-2.Στην συνέχεια ο γκολκίπερ Κηρόπουλος ήταν απροσπέλαστος και με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το 2-1 μέχρι όμως το 90' που ο Ζουζουλής έφερε το αποτέλεσμα στα ίσια 2-2 σκορ με το οποίο έληξε ο αγώνας.

Καστέλλα:
 Κηρόπουλος, Τσιούνης, Κεχαγιάς,  Βότσης, Κουρούπης, Μπασινάς, Κανάμι (77' Χασάνδρας), Γκίκας, Ξυνογαλάς (59' Νικούλης), Τσαμίχας (70' Ζήσης), Αρχοντούλης.
Σκεπαστή:
Σωτηρόπουλος Ι. Αθ. Θαλασσινός, Ντεντής, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Γεωργίου, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος (46' Ζουζουλής), Θαν. Θαλασσινός (90' Παλάντζας), Γερογιάννης (72' Καρατζούδης).