Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καρναβάλι Ιστιαίας 2018: μεγάλη συμμετοχή και σε άρματα και σε κόσμο

Για Τρίτη συνεχομένη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστιαίας παρουσίασε το Καρναβάλι Ιστιαίας 2018, με μεγάλη συμμετοχή αρμάτων αλλά και καρναβαλιστών.
Λίγο μετά τις 15.00 της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018 ξεκίνησε η παρέλαση των αρμάτων με τη Βασίλισσα του καρναβαλιού, Ιωάννα Ανανία.
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα άρματα από τον Παιδικό Σταθμό «το Φεγγαράκι», το Νηπιαγωγείο Ιστιαίας, το Δημοτικό Σινασού με τη Χιονάτη και τους Επτά Νάνους, αλλά και την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων της Γιούλας Πάπας.
Ακολούθησε το 1ο Δημ. Σχολείο Ιστιαίας και οι Ζουλού του 2ου Δημ. Σχολείου της πόλης.
Οι Γούβες παρουσίασαν θέμα με τους Πανκ, όπως και το Πευκί με τις «Γοργόνες και Μάγκες».
Ακολούθησαν ποδήλατα, μίμοι αλλά και η συκοτρέλα και στη συνέχεια ακολούθησαν το καφέ Butler, οι μηχανές του Fonjo, οι οικολόγοι του Plaza, οι Μασάι του καφέ Petit αλλά και οι λάτρεις του Disco με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιστιαίας.
Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Δημ. Καραφύλης ντυμένος σαν γιατρός της Novartis, που στο τέλος της γιορτής έστειλε ευχές δια στόματος Σίμου Κεδίκογλου.
Ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία Ιστιαίας έφτασε τα περίπου χίλια άτομα, πράγμα που δίνει κουράγιο στους οργανωτές να συνεχίσουν.
Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο