Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Αιδηψός «ξύπνησε και έδειξε τη δύναμή της» με το Καρναβάλι 2018 και την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το Καρναβάλι Αιδηψού το οποίο πλέον μετά από την πολυετή του παρουσία τείνει να γίνει θεσμός. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λουτρών Αιδηψού μαζί με τους «Ρομαντικούς εθελοντές» πέτυχαν το στόχο τους να έχουν ένα καρναβάλι αξιώσεων, ένα καρναβάλι που μάζεψε στην Λουτρόπολη περισσότερα από δύο χιλιάδες άτομα, άτομα που ήλθαν ακόμα και έξω από την περιοχή μας (παρατηρήσαμε δύο πούλμαν σταθμευμένα). Να αναφέρουμε εδώ πως στήριξαν την οργάνωση του Καρναβαλιού τόσο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού.
Βασικό θέμα του καρναβαλιού ήταν ο Ελληνικός Κινηματογράφος και 25 άρματα ανέλαβαν να ζωντανέψουν παλιές αγαπημένες ταινίες. Έτσι βρέθηκαν στα Λουτρά η Αλίκη, η Καρέζη, η Λάσκαρη, η Καραγιάννη, η Χρονοπούλου, ο Φωτόπουλος, ο Παπαμιχαήλ, ο Βέγγος και όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αγαπημένης εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου
Φέτος ήταν αισθητή η παρουσία της ξυλοπόδαρης Μύτας Ψηλομύτας μαζί με τον ζογκλέρ Μπλέικ και φυσικά (για πρώτη φορά) η παρουσία των Κουδουναραίων από το μαρτυρικό Δίστομο, οι οποίοι με τις προβιές και τις κουδούνες του έδωσαν ένα πολύ ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση. Μάλιστα τραγούδησαν και ένα τραγούδι για την Αιδηψό (δείτε το Video). Μετά την παρέλαση των 25 αρμάτων, όλοι κατευθύνθηκαν στο λιμάνι της Αιδηψού όπου βρισκόταν ο Βασιλιάς Καρνάβαλος όπου αντιπροσωπευτικό χορευτικό συγκρότημα από τους Συλλόγους «Το Λίμνη» και «Αναγέννηση» Νέου Πύργου, χόρεψαν Ζορμπά ξεσηκώνοντας το πολυπληθές ακροατήριο.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς ο οποίος αφού είπε πολλά μπράβο σε όσους δούλεψαν για να δώσουν «το καλύτερο καρναβάλι των τελευταίων ετών», κλείνοντας με το ότι «έρχονται τα καλύτερα» και με το σύνθημα «Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο»!!!
Και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού έκανε χαιρετισμό, είπε «χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή» σε όλους, έδωσε συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να βγεί ένα τόσο καλό αποτέλεσμα και τόνισε πως «αυτά τα ωραία γίνονται μόνο με συνέργειες».
Παραβρέθηκε για λίγη ώρα και ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου.
Η συνέχεια είχε το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και η ρίψη βεγγαλικών, κάτι που όλοι παρακολούθησαν αποσβολωμένοι.
Πολλά μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν για αυτό το υπέροχο καρναβάλι της Αιδηψού. Μπράβο και στον κεντρικό παρουσιαστή Γιώργο Στεφο ο οποίος για ένατη συνεχή χρονιά ανέλαβε αφιλοκερδώς να κάνει την παρουσίαση.

Δείτε φωτορεπορτάζ και Video  κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο.