Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη της Αιδηψού, 3-0 τον Ελλήσποντο

Μεγάλη νίκη για την Αιδηψό με 3-0 επί του Ελλήσποντου,  για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Αιδηψού μπήκε στο γήπεδο αποφασιμένη να μη φύγει αν δεν πάρει τη νίκη, κάτι που το έδειξε από αρχής.
Το πρώτο γκολ ήλθε πολύ γρήγορα, μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τίτι Μπιμπάι να αιφνιδιάζει την άμυνα, να μπαίνει στην περιοχή και τετ α τετ με τον  Αγριόδημο, δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, 1-0.
Στη συνέχεια έχασε καλές ευκαιρίες με την αιχμή του δόρατος της Τίτο Μπιμπάι, με μία μόνο καλή στιγμή για την ομάδα της Λαμψάκου στο 27΄, όταν ο Κοντάκης σουτάρει και τον Μπαρμπούνη να διώχνει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος αν και ο Ελλήσποντος πίεσε, δεν κατάφερε να απειλήσει τις γραμμές του Μαπρμπούνη παρά μόνο στο 83΄με τον Πετρογιάννη να πλασάρει στον Πρεζεπιόρα και αυτός να σουτάρει λίγο έξω από το κάθετο  των γηπεδούχων.
Αντίοθετα η Αιδηψός στο 54΄ έκανε το 2-0 με τον Στεργίου και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Δημ. Αθανασίου στο 80΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 ΑΟ Αιδηψός (Δημητρίου)
Μπαρμπόυνης, Φώτου Χ (59΄ Σιρπιτσιόγλου), Καραγκούνης, Καππές, Αναγνώστου Μ, Σαμπάι (70΄ Μπιμπάι Α), Καπλανάι, Μάρκου, Αναγνώστου Ν (64΄ Αθανασίου), Μπιμπάι Τίτο, Στεργίου


Ελλήσποντος (Καρβέλης)
Αγριόδημος, Κατσικάβαλης, Κοντάκης, Κουσερής, Κουτσαυλής, Νόνας (61΄ Φτούλης), Νικολάου, Πετρογιάννης (86΄ Μπαλάκας), Ντεγιάννης (65΄ Πρεζεπιόρα), Λάζρι, Νάτσης



Δείτε φωτορεπορτάζ, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί