Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολο απόγευμα ο Αστ. Βατώντα 3-1 τον Ολυμπιακό Χαλκίδας

Μετά από μια καλή εμφάνιση ο Αστ.Βατώντα επικράτησε με 3-1 επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα βυθίζοντας ταυτόχρονα τον αντίπαλο του στον πάτο της βαθμολογίας παρέα με την ΑΕΚ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11'όταν ο Γιαννουκάκος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Τσώκος μετά από  ανατροπή του από τον Σταύρου.Στο 30 'ήρθε το 2-0 όταν ο Ντούκα σούταρε ο Τζουβάρας έδιωξε ασθενώς και ο Χασαλάρι που καιροφυλακτούσε έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 37'οι του Ολυμπιακού μείωσαν με τον Χρ.Φρυγανά που δέχτηκε το δώρο της άμυνας του Αστέρα πλασάροντας εύστοχα τον Κώστογλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Στ .Σταθαρά συνέχισε να είναι καλύτερη και αυτή η ανωτερότητα της έφερε το τρίτο γκολ στο 75'όταν ο Ντούκα πάσαρε ωραία στον Μιχαηλίδη ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Τζουβάρα.

Πολύ καλή η διαιτησία των Καλαμάτα,Κωνστάντιου και Δελχά τα όποια μικρολάθη που έκαναν δεν επηρέασαν την εξέλιξη του ματς.
Να σημειωθεί πως πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κ.Πικραμένου του παλιού διαιτητή που έφυγε στα 64 του χρόνια και που ο συγκεκριμένος ρέφερι εξακολουθεί να κρατάει ένα άτυπο ρεκόρ τότε που είχε δώσει επτά πέναλτι σε ένα παιχνίδι χωρίς πάντως να έχει παράπονο καμιά από τις δύο ομάδες που έπαιξαν στο ματς.


Αστ.Βατώντα
Κώστογλου,Τσώκος(68'Κορκόβελος),Σκούρος,Μαρμαρινός,Ντούκα,Κηρύκος(85'Ρούσσος),Κούκα
Γούναρης,Μιχαηλίδης,Γιαννουκάκος(88'Μαμτζαδέριας),Χασαλάρι.
Ολυμπιακός Χαλκίδας
Τζουβάρας,Τζαφέρος,Ραβανός,Γ.Φρυγανάς,Σταύρου,Χ.Φρυγανάς,Βαρτζής(53'Βρέττος),Μυτάκης
Αργύρης,Πάλλης(Χ.Φρυγανάς),Φούρλης(53'Τσιούνης).