Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακαδημία Ιστιαίας – Βυζάντιο Νέου Πύργου: 3-1

Η Ακαδημία ήταν η νικήτρια με 3-1 στο βαθμολογικό ντέρμπι με το Βυζάντιο Νέου Πύργου.
Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα αναπάντεχο γκολ στο 12ο λεπτό, η Ακαδημία κατάφερε όχι μόνο να κάνει την ανατροπή αλλά και να πετύχει τρία γκολ.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλο τον αγώνα και μπήκαν αρκετές φορές στην περιοχή του Μίλο, χωρίς όμως να έχουν ευτυχή κατάληξη στις περισσότερες φορές.
Και η ομάδα του Βυζαντίου στάθηκε αξιόμαχη και είχε κάποιες καλές στιγμές.

Φάσεις και γκολ

 2΄ Μετά από λάθος της άμυνας του Βυζαντίου, ο Γοργομάτης πήρε την μπάλα και σούταρε λίγο άουτ.
12΄ Σε μια επίθεση του Βυζαντίου, η μπάλα κόλλησε στην λάσπη του γηπέδου και κύλησε στα πόδια του Σταματόπουλου. Εκείνος επιχείρησε σουτ το οποίο έδειχνε να πηγαίνει άουτ και όλοι απλά κοιτούσαν την μπάλα, η οποία όμως είχε φάλτσα και τελικά χτύπησε στο δεξιό κάθετο του Μπαρμπούνη για να τερματίσει στα δίχτυα του, κοντά στο δεύτερο δοκάρι, 0-1.
25΄ Ο Δήμου πλασάρει στο Κουκούρα που μέσα στην περιοχή σουτάρει πάνω στο σώμα του Μίλο.
30΄ Δυνατό σουτ του Τσώνου καταλήγει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
43΄ Ο Γοργομάτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βυζαντίου και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, που είναι και το σκορ ημιχρόνου.
45΄ Ο Κουκούρας  τριπλάρει δυο - τρείς αντιπάλους και με σέντρα βρίσκει  τον Δήμου που βρίσκει την μπάλα στην κίνηση και διπλασιάζει τα τέρματα για τους γηπεδούχους, 2-1.
58΄  Ίσως η  καλύτερη στιγμή του κιτρινόμαυρων με τον Σταματόπουλο να πλασάρει στον Ρούσεβ και εκείνος να σουτάρει με τον Μπαρμπούνη να το λέει «όχι» μπλοκάροντας σταθερά.
82΄ Σουτ του Γοργαμάτη βρίσκει το εξωτερικό των διχτυών του Μίλο.
86΄ Ο Δήμου με προσωπική προσπάθεια τριπλάρει και περνά από τέσσερις αντιπάλους του, βρίσκεται τετ α τετ με τον Μίλο αλλά πολύ έξυπνα πλασάρεις τον Κουκούρα που έχει φτάσει στην άδεια πλευρά του τέρματος, με αποτέλεσμα έυκολα εκείνος να την στείλει στα δίχτυα και να κάνει το τελικό 3-1.

Ακαδημία Ιστιαίας: (Δ. Τσελίκας)
Μπαρμπούνης, Τσώνος (71΄  Σταθαράς), Μαχός (83΄ Λιάκος), Παπανδρέου, Στραφιώτης, Πετής,
Κουκούρας (89΄ Βαλμάς), Μιχαηλίδης, Δήμου, Γοργομάτης, Γαβριήλ




Βυζάντιο Νέου Πύργου:
Μίλο, Νικολέρης, Κυπραίος, Κερασιώτης, Αρσενόπουλος, Βογιατζής, Σταματόπουλος, Π  Β Χουβαρδάς, Κομποθανάσης, Μαρίνοβ, Δημητράνας (56΄ Παπαδιώτης)

Διαιτητής: Κουκούρα
Βοηθοί: Σοφίου – Χασσάνδρας

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί