Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη η ΑΕΚ Χ 3-2 τα Κόσκινα

Νίκη ανάσα και ψυχής πέτυχε η ΑΕΚ Χ.στο Πάρκο του Λαού επί της ομάδας των Κοσκίνων με 3-2
έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.
Οι φιλοξενούμενοι όσο είχαν δυνάμεις κρατούσαν την πρωτοπορία στο παιχνίδι όμως στο τέλος η ομάδα του Τ.Ταυταρίδη ήταν αυτή που γέλασε και πλέον όσο ζει ελπίζει.
Το σκορ άνοιξε για τα Κόσκινα ο Κουιμτζίδης στο 11' μετά από μπαλιά του Δήμου τρυπώντας την άμυνα  με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Στο 17'λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 όμως το σουτ του Κουιμτζίδη κόντραρε στα σώματα και έφυγε έξω.
Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 27'μετά από φάουλ του Πεσχύρα 1-1 ,όμως ακριβώς με την λήξη του αγώνα τα Κόσκινα ξαναμπήκαν μπροστά στο σκορ τότε που πάλι ο Κουιμτζίδης τρυπώντας το κέντρο της άμυνας με δυνατό σουτ νίκησε τον Ζαφειρόπουλο 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι έμειναν από δυνάμεις και οι της ΑΕΚ με φρέσκους παίκτες όπως τον Καλεντζή και τον Ζευγολάτη και με έναν καταπληκτικό Τουλίτση έφτασαν στην ανατροπή.
Στο 63' φοβερή ενέργεια του Τουλίτση από αριστερά ο οποίος την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Κανεντζή ο οποίος πάνω στην κίνηση έπιασε το σουτ και νίκησε τον Τριανταφύλλου 2-2.
Τρία λεπτά νωρίτερα ο Κουιμτζίδης είχε δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 1-3.στο73' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αλευρίδη επειδή έβρισε και στο 79'ήρθε το γκολ της νίκης για την ΑΕΚ όταν ο Τουλίτσης ελίχθηκε ωραία από μέσα αριστερά και με ωραίο σουτ νίκησε τον Τριανταφύλλου χαρίζοντας την δεύτερη νίκη για φέτος στην ομάδα του μετά από εκείνη με τον Ελλήσποντο στο ίδιο γήπεδο.
Δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων οι οποίοι συνεχώς παίζουν με την πλάτη στον τοίχο απέναντι σε μια ομάδα που στο δεύτερο ημίχρονο την πρόδωσαν οι δυνάμεις της.
Πολύ καλή η διαιτησία της κ.Κούκουρα με άξιους συμπαραστάτες τους Πασχαλίδη και Αντωνίου.

ΑΕΚ Τασ. Ταυταρίδης: 
Ζαφειρόπουλος, Φιόλα, Κοτρώτσιος, Σμπρίνης, (46'Τριανταφύλλου), Μαραγκός, Τζαφέρος, Χρόνης, (55'λ.τΚανεντζής), Γιαμακίδης, Κατσίκας, Πεσχύρας,(46'Ζευγολάτης), Τουλίτσης.
Κόσκινα: Σάκης Νικολάου:
Τριανταφύλλου, Μπεινόγλου, (71'Μακρής), Καλαβρής, Πεππές, Κόλλιας, Βλάχος, (90'Μπασινάς),
Κοκκάλας, Αλευρίδης, Κουιμτζίδης, Παριανός, Δήμου.