Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόλυτη υπεροχή της Σκεπαστής επί του ΗΡΑ με 4-0

Για την 18η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2018 η Σκεπαστή επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 4-0  και έτσι όχι μόνο πήρε ψυχολογική ένεση αλλά και βαθμολογικά απομακρύνθηκε από την ζώνη υποβιβασμού. Από την άλλη το συγκρότημα του Άγγελου Βογιατζή δεν δημιούργησε καμία φάση στην περιοχή των γηπεδούχων, δεχόμενη μια ταπεινωτική ήττα που σίγουρα θα προβληματίσει τους υπεύθυνους της ομάδας.
Στο σημερινό αγώνα η Σκεπαστή επικράτησε απόλυτα στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή,  παίζοντας ουσιαστικά σε έναν αγώνα για ένα ρόλο. Κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, γκολ και μια άμυνα σφιχτή που δεν έδωσε στον Ηρακλή τη δυνατότητα να απειλήσει την εστία του Αλεξίου.
Σήμερα η Σκεπαστή με την εμφάνισή της έδειξε πως της αξίζει μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και σίγουρα θα μιλάμε για αυτή την ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος.
Το σκορ  άνοιξαν οι γηπεδούχοι πολύ νωρίς. Στο 8΄ ο Θαλασσινός Ι τΒας αιφνιδίασε την άμυνα του Ηρακλή και με ένα μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μώρου κάνοντας το 1-0.
Δυό λεπτά αργότερα είχαμε σχεδόν το ίδιο σκηνικό, αυτή τη φορά με τον Δημήτρη Ζουζουλή, 2-0.
Πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Μπεκάκου έπληξε άλλη μια φορά τα δίχτυα του Μώρου, αφού ο Τηλιόπουλος μπήκε στην περιοχή και αφού πέρασε δυό αμυνόμενους, γύρισε την μπάλα στον Κωνσταντό που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0, που ήταν και το  σκορ του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο ημίχρονο  συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς με τους παίκτες της Σκεπαστής να βρίσκονται συνεχώς στις γραμμές του Μώρου και τελικά στο 53΄ ο Τηλιόπουλος σε πρώτο χρόνο στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και η μπάλα επιστρέφει στα πόδια του Θανάση Θαλασσινού που από κοντά διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Σκεπαστή (Μπεκάκος – Τσαραμίρσης):
Αλεξίου, Θαλασσινός Ι τΑ, Ντέντης, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Γεωργίου (81΄ Καρατζούδης), Θαλασσινός Ι τΒ, Τηλιόπουλος (70΄ Γερογιάννης), Θαλασσινός Α (86΄ Γερογιάννης Π), Ζουζουλής (73΄ Τσούπρος)

Ηρακλής Ψαχνών (Βογιατζής):
Μώρος, Δούλος, Μαρίνος, Κουβούσης, Μπελίτσος, Τόλης (18΄ Τσούμαρης – 85΄ Στούπας), Χασαπίδης, Σπανός, Ντούμας (79΄ Σίμωσης), Σιαράπης (54΄ Βογιατζής), Γκούρλας



Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί μετα το Video