Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΑΟ Χαλκίς συνετρίβη στο Κιβέρι 4-0 από τον Ερμή

Ο ΑΟ Χαλκίς υπέστη την πιο βαριά ήττα του στην Γ' Εθνική μέσα στο Κιβέρι.
Σε εύκολη νίκη εξελίχθηκε το σημερινό παιχνίδι για τον Ερμή Κιβερίου. Ωστόσο τα πράγματα δεν έδειχναν έτσι στο πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη όμως ο Ερμής πιο ουσιαστικός, πέτυχε στο 60’ να προηγηθεί με 2-0 κι εκεί κρίθηκαν όλα.
Από βαθμολογικής άποψης μεγάλο το αποτέλεσμα για τον Ερμή, που πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα του. Πάντως η μάχη συνεχίζεται αμείωτη αγωνιστική με αγωνιστική, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες είναι σε απόσταση μιας νίκης η μια από την άλλη.
Αρκετά καλό το παιχνίδι, χωρίς όμως φάσεις. Ο Ερμής δεν μπόρεσε να απειλήσει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Χαλκίδα είχε τρία καλά σουτ, στα δυο από τα οποία αντέδρασε καλά ο Παλιγγίνης.

Στο 20’ και στο 24’ ο Ταυταρίδης είχε δυο σουτ (το ένα άουτ, το αλλο έβγαλε ο Παλιγγίνης), στο 32’ μακρινό σουτ του Καραμπά, υποχρεώσε τον Παλιγγίνη να αποδείξει ότι ήταν σε ετοιμότητα.
Στο 47’ από κόρνερ του Κουτσοδήμου, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Βεζυρτζόγλου σκόραρε, με υπόδειξη του επόπτη, καθώς ένας αμυντικός έδιωξε μέσα από τη γραμμή.
Τα πράγματα έδειξαν να παίρνουν τον δρόμο τους για τον Ερμή, που στο 60’ πέτυχε και το 2-0. Ατομική προσπάθεια του Κουτσοδήμου και σουτ, ο Ντουμάνης απέκρουσε, ο Τσελάνι κέρδισε τη μπάλα, προχώρησε και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το αποτέλεσμα φάνηκε πως άρχισε να διαμορφώνεται, αφού η Χαλκίδα ανοίχθηκε μεν στην προσπάθειά της να σκοράρει, αλλά πλέον δεν έδειχνε πως είχε τις δυνάμεις να αντέξει στα συνεχή ανεβοκατεβάσματα από την άμυνα στην επίθεση. Ο Ερμής, ειδικά με τον Γάλα, έβρισκε χώρους για αντεπιθέσεις.
Στο 85’ από αντεπίθεση, ο Γάλας με τον Βεζυρτζόγλου συνδυάσθηκαν και ο πρώτος με σουτ πέτυχε το 3-0.
Στο 89’ πάλι ο Γάλας απέναντι στον Ντουμάνη, ο οποίος έπεσε στη γωνία του κι απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 93’ πάλι από αντεπίθεση, ο Βεζυρτζόγλου βγήκε μόνος με τον Ντουμάνη και πέτυχε το 4-0.
Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαρίνης.

ΕΡΜΗΣ (Γ.Διαμαντής): Παλιγγίνης- Τσελάνι, Παππάς, Χατζόπουλος, Ζίου- Γάλας (89’ Γιάννος), Μουσταφά (80’ Χουσελάς), Μαρίνης, Κουτσοδήμος- Μπιτζής (65’ Παπαϊωάννου), Βεζυρτζόγλου.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Λύκος): Ντουμάνης- Βαλκάνος (82’ Μακρής), Γεωργίου, Καραμπάς, Θωμάς- Εμέκα (70’ ΧΖαλιώτης), Ταυταρίδης, Ντελέκος- Πολίτης, Ανέστης, Τσίγκρος (60’ Μιχελής).
πηγή: Argonayplia sports