Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέταξε ψηλά τον ''Αετό'' η Κύμη 88-85 τον ΠΑΟΚ ( Βίντεο τα τελευταία 3.35 του αγώνα)

Κούλουμα στις ψηλές θέσεις και συγκεκριμένα στην όγδοη θέση παρέα με το Ρέθυμνο θα κάνει η ομάδα της Κύμης μετά την μεγάλη νικη επί του ΠΑΟΚ με 88-85.
Η ομάδα του Γ.Καστρίτη νίκησε και την δαιτησία μαζί με τον σκληροτράχηλο ΠΑΟΚ που πήγε να πάρει ένα παιχνίδι το οποίο δεν άξιζε.
Στο ξεκίνημα του το μάτς είχε τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκόρ με τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον κ.Παπαθεοδώρου να παίζει πολύ καλή άμυνα με βοήθειες τον Μακ Φάντεν ,στο διάστημα αυτό το κάρο από τη λάσπη έβγαλε ο Σμίθ που πέτυχε εντυπωσιακά καλάθια.
Στο τρίτο δεκάλεπτο κάτι η διαιτησία κάτι ο προσωρινός παροπλισμός των Μακ Φάντεν και Μανωλόπουλου έφεραν το σύν 14 υπέρ της Κύμης στο -5 με τον κόσμο να βράζει από τα ανάποδα σφυρίγματα των Σχινά,Δεσλή και Παπαθανασίου.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε πραγματική μάχη με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει λύσεις από Χρυσικόπουλο αρχικά και Κόνιαρη μετέπειτα κάνοντας το ματς πραγματικό ντέρμπι.
Ένα λαθος του Σμίθ έφερε τον ΠΑΟΚ σε απόσταση βολής όμως δύο βολές του Οκερεαφόρ έκαναν το 86-82 54'' πριν το φινάλε .Για να έρθει το τελικό 88-85 μιας και στο τελευταίο δευτερόπλεπτο ο Χαραλαμπόπουλος δέχτηκε μια μεγαλοπρεπή τάπα από τον Σμίθ σκορπίζοντας ρίγη ενθουσιασμού στο κλειστό Τ.Καμπούρης.
Το επόμενο ραντεβού των Κυμαίων στην Λάρισα στις 3 Μαρτίου απέναντι στον Φάρο και ως τότε η ξεκούραση των πολεμιστών αλλά και η προετοιμασία για την δύσκολη συνέχεια.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σμίθ με 22,τον ακολούθησαν ο Μακ Φάντεν με 18 και ο Μανωλόπουλος με 14 ενώ μεγάλη η συμβολή και του Οκερεαφόρ με 11.
Από τον ΠΑΟΚ ο Κόνιαρης στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο παραλίγο να γίνει ήρωας με 15 και τρία στα τρία τρίποντα ,ο Ζάρας με 14 και ο Γκός με 13 βγήκαν στον αφρό .
Τα δεκάλεπτα 24-27,51-46,65-66 και 88-85.
Δείτε τα συγκλονιστικά τελευταία 3.5 λεπτά του αγώνα