Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βαθμός ελπίδας στο Αιγαίο για τον Α.Ο.Χαλκίς

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Α.Ο.Χ. με τον Διαγόρα Αγ.Παρασκευής σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα.
Η Χαλκίδα που αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγώνες με το σημερινό βαθμό στη Μυτιλήνη μένει πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού κρατώντας την τύχη στα χέρια της έχοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια εντός Ευβοίας.
Στο πρώτο μέρος η Χαλκίδα είχε την κατοχή μπάλας δυσκολευόταν όμως να πατήσει περιοχή.έχοντας προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με γεμίσματα να απειλήσουν την εστία του Σταυριανού ο οποίος ήταν σταθερός στις εξόδους του.
Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου είναι πως δεν υπήρξε υποψία ευκαιρίας μπροστά στις δύο εστίες.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τις δύο ομάδες να είναι πιο ζωηρές προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Ο Διαγόρας βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 55΄ με το σουτ του Παρέλλη να σταματάει στο δοκάρι του Σταυριανού.
Μετά το 60΄ ο Α.Ο.Χ. πήρε μέτρα στο γήπεδο απειλώντας με την κεφαλιά του Γεωργίου να μη βρίσκει στόχο από ευνοική θέση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Θωμά.
Oi γηπεδούχοι έμειναν με παίχτη λιγότερο στο 81΄ λόγω αποβολής του Τοπίλη με δεύτερη κίτρινη διότι σταμάτησε αντικανονικά τον Ανέστη που έβγαινε φάτσα με τον Χάιρο.
Η Χαλκίδα παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα στα λεπτά που απέμειναν δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ παρά την πίεση που ασκήθηκε στα καρέ του Διαγόρα.

Διαγόρας Αγ.Παρασκευής;  Χάιρο Τοπάλης, Στάτης,  Παπαδόπουλος,  Ρέτσος, Αχείμαστος, Λαζαρίδης,  Τσομπανέλλης, Τζέκα,  Κριτόφ (69' Κιτσα), Παρέλης (41' Τζόρταν)

Α.Ο.Χαλκίς; Σταυριανός(55΄ λ.τ. Ντουμάνης) Μιχελής Θωμάς Καραμπάς Γεωργίου Εμέκα Ταυταρίδης Ντελέκος Ανέστης Πολίτης Βαλκάνος(75΄Μυρτέζα)