Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισοπαλία στην Αρτάκη με χαμένη την Ερέτρια

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο.Ν.Α και του Απόλλωνα Ερέτριας σε ένα παιχνίδι που στο μεγαλύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι.
Σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο η Αρτάκη είχε τις φάσεις να σκοράρει το δοκάρι όμως και η αστοχία τους το στέρησε.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και με τη σημερινή ισοπαλία έδωσαν το δικαίωμα στον Λήλα να πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς.
Ο Α.Ο.Ν.Α. ξεκίνησε επιθετικά και άγγιξε το γκολ στο 9΄ με τον Λειβαδίτη να σουτάρει από πλάγια με τη μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Τόρα.
Με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό η Ερέτρια απείλησε στο 12΄ με τον Μώρο να πλασάρει στην αγκαλιά του Τσάμαρη.
Μετά το 25΄ ο ρυθμός έπεσε και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμού.
Στην επανάληψη και μετά το 55΄ η Αρτάκη ανέβασε στροφές και βρέθηκε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις.
Ο Μπασινάς στο 60΄ σούταρε ψηλά από πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Κονόμι και στο 65΄ το σουτ του Λούκα σταμάτησε σε σώματα αντιπάλων.
Ο Απόλλων παρά τις αλλαγές του Δ.Βαλκάνου στην επιθετική του γραμμή δεν κατάφερε να επισκεφτεί με αξιώσεις τα καρέ του Τσάμαρη με συνέπεια το τελευταίο σφύριγμα να βρει ισόπαλους τους δύο αντιπάλους.
Με την ισοπαλία αυτή συνεχίζεται το αήττητο σερί του Α.Ο.Ν.Α. με τον Β.Ζέρβα στον πάγκο που ξεκίνησε την όγδοη αγωνιστική στην Μακρυκάπα.


Α.Ο.Ν.Α.: Τσάμαρης Κολιόπουλος Μπαλαμπάνης Ταψής Τσούτης ΜαστροκώσταςΛούκας Κονόμι Λειβαδίτης Γκάβαλης Μπασινάς( 80΄Γκέκας)

Απόλλων Ερέτριας: Τόρα Ε. Μεγκανάι Καρβελάς Βελαέτης Σμπλίρης Καλοχωρίδης Μπαλόζι Ντουλαβέρης Τόρα Γ. Πολυχρόνης(55΄ Σμυρναίος) Μώρος(75΄Αγραφιώτης)