Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή ο Αγ Λουκάς πήρε την νίκη μέσα στις Κονίστρες

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και με ανατροπή, ο Α.Ο. Αγίου Λουκά κατάφερε να φύγει νικητής σε έναν αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ δεν κατάφεραν να το κρατήσουν.
Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Αγίου Λουκά και κατάφερε στην πρώτη της ευκαιρία στο 4ο λεπτό, να πετύχει το γκολ μετά από τετ α τετ του Πομάρες. Ένα γκολ που ήταν όμως ως μη γενόμενο, αφού ο παίχτης είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.
 Από το 15ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά, η ομάδα των Κονιστρών ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, χωρίς όμως να πετύχει κάποια σημαντική ευκαιρία.
 Έτσι τελείωσε  το πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, με το 0-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μούντριχας Σ. με κοντινό πλασέ, μέσα από την μικρή περιοχή, έκανε το 1-0.
Από το σημείο αυτό της αναμέτρησης, ο Άγιος Λουκάς ανέβασε στροφές και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, στο 68ο λεπτό, μετά από καταπληκτικό πλασέ του Νικολάου που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή 1-1
 Τρία λεπτά αργότερα  μετά από σέντρα του Μεταξά, ο Μιχαλομιχελάκης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο βάθος της εστίας του, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 1-2.
 Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η ομάδα του Αγίου Λουκά, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ αν ήταν πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια.
Στο 81΄μόνος του ο Γιαννούλης έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε  ελάχιστα άουτ.
 Στο 86’ δυνατό σουτ του Ποδαρά η μπάλα δίπλα από το δοκάρι και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία με τον Σταμέλο στο 90’, αλλά το σουτ που επιχείρησε  έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των  Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από στημένες φάσεις και μακρινές μπαλιές να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι το ουσιαστικό.  Έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αγίου Λουκά με 2-1.
Κονίστρες: Τάσος Βέκιος.
Κόκκος, Μιχελομιχελάκης, Κολινάκου, Μούντριχας Αλ, (30' Θεοδώρου),Βλάχος, Κατσής, Κόκκος, (66' Πόγκας), Πετρογιάννης, (80' Καραγιάννης), Ανδρέου, Αγγελόπουλος (55' DOCI),
ΑΟ Αγ. Λουκά: Γ.Mπόκαρης
Παναγιάρης, Ομέρι, (47' Τσάλλας), Τριτσώνης, Ξύγγης, Μπάνος, Μεταξάς, Ποδαράς,Κιούσης (55' Νικολάου), Γιαννούλης, Σταμέλος, Πομάρες (66' Καρατζάς).