Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Χαλκίδας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το Αθλητικό Σωματείο Πετοσφαίρισης «ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ» επιθυμεί με την παρούσα επιστολή του να ευχαριστήσει δημόσια τις δικηγόρους Χαλκίδος Αντιγόνη Δ. Κουκά και Αναστασία Α. Ελληνικού, οι οποίες χειρίστηκαν με απόλυτη επιτυχία την υπόθεση αθλητικής διαφοράς που είχε δημιουργηθεί μεταξύ της ομάδας μας και του αθλητικού σωματείου «ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ»  παριστάμενες για την ομάδα μας ενώπιον του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (Α.Σ.Ε.Α.Δ).
Με τη νομική τους ικανότητα και συμβολή κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσπάθειες τόσο του τεχνικού επιτελείου όσο και των αθλητών μας, δεδομένου ότι το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αριθμόν 3/2018 απόφασή του έκανε δεκτή την προσφυγή της ομάδας μας και ακύρωσε το από 31-10-2017 «πρακτικό δια περιφοράς επείγουσας λήψης απόφασης των Τ.Α.Α.-μελών της Ε.Σ.Α.Π.» το οποίο μεταξύ των ισοβαθμούντων σε αυτήν ομάδων των αθλητικών σωματείων «ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» και «Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ» κατέτασσε στην πρώτη θέση του Δ΄ Ομίλου της διοργάνωσης του ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2017-2018 που διεξήχθη στη Σύρο κατά το χρονικό διάστημα 20-22/10-2017 το αθλητικό σωματείο «Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ» αντί της ομάδας μας.  
Η απόφασή μας – παρά την άνω δικαίωσή μας –  να αποδεχθούμε εν τέλει τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και του ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ στις 7 Μαρτίου στην Αθήνα, για την ανάδειξη της ομάδας,  που θα προκριθεί τελικά στο φάιναλ – 4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και θα αναλάβει τη διοργάνωσή του το διάστημα 30 Μαρτίου με 1 Απριλίου, εδράζεται αποκλειστικά και μόνο στην επιθυμία μας να συμβάλλουμε εμπράκτως στην διατήρηση ομαλού και φιλικού κλίματος μεταξύ  των ομάδων – μελών της Ε.Σ.Α.Π.