Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παλικαρίσια νίκη της Κηρίνθου μέσα στο Προκόπι


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Κηρίνθου μέσα στο Προκόπι με 0-2, αφού παίζοντας με ψυχή, πήρε το τρίποντο χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαιτέρα.
Από την άλλη οι  γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν υποτονικοί και με πολλά προβλήματα και τελικά έχασαν   άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι, παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουν  (για να πλησιάσουν την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο  χωρίς πάθος και  σε καμιά περίπτωση δεν θύμιζε την Δόξα Προκοπίου  παλαιότερων χρόνων.
.
Στο 6΄  ο Αλατζάς κάνει λάθος, η μπάλα καταλήγει στον Τζάνη που αστοχεί από πλεονεκτική  θέση.
Στο 17΄  σουτ του Σταματέλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αλατζά.
Στο 33΄  ο Σεφέρης εκμεταλλεύτηκε λάθος στο κέντρο της άμυνας της Δόξας και από κοντά άνοιξε το σκορ, 0-1.
Αξίζει  να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν απείλησαν την εστία του Μπίλλα ούτε μια φορά.
Στην επανάληψη μπήκαν πιο δυνατά οι παίχτες του Κουτσουφλάκη, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά με κάποια κλασική ευκαιρία.
Στο 85΄  ο Νίκος Περήφανος που λίγα λεπτά πριν είχε μπει στο παιχνίδι, σφράγισε τη νίκη για τους κιτρινόμαυρους κάνοντας με πλασέ το 0-2.

Δόξα Προκοπίου:
Αλατζας, Μορφουλης Γ, Ιωαννου, Δημακος, Ανδρεου Α, Σταμουλος, Αγγελοπουλος, Καλαης, Κουτσουφλακης, Ανδρεου Σ, Μορφουλης  Θ.


ΑΕ Κηρίνθου: 
Μπιλλας,  Σταματελος, Τριανταφυλλου, Βρεττος Γ,Σεφερης, Θαλασσινος, Τζανης (90΄ Σταμουλος), Περηφανος Γ, Τσουτσικας (58΄ Βρεττος Γρ), Γεωργιου (90΄  Σταματελος), Καστανιωτης (77΄ Περηφανος Ν)


Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί