Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χ στην Κήρινθο με χαμένο το Πήλι

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα της Κηρίνθου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 φιλοξένησε τον Ερμή Πηλίου.
Ο αγώνας ήταν μέτριος σε γενικές γραμμές, με την ομάδα του Πηλίου να είναι σε δύσκολη θέση μιας και μετά την χθεσινή του ισοπαλία  βρίσκεται πλέον στην τελευταία βαθμολογική θέση μαζί με τα Ελληνικά, με το Βυζάντιο Νέου Πύργου να περάσει πάνω και από τους ουραγούς μετα τη χθεσινή του νίκη.
Έτσι από εδώ και πέρα, κάθε αγώνας για τους πράσινους θα είναι τελικός αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.
Το σκορ άνοιξε στο 11΄ ο Τζανής κάνοντας το 1-0, αλλά απάντησε γρήγορα ο Ερμής με γκολ στο 19΄ με τον Τσούρτη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.
Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο 22΄ με τον Σεφέρη, σκορ με το οποίο οι δυό ομάδες πήγαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής ήταν καλύτερος  και  έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια με  τον  Παπαγεωργίου στο 65΄, 2-2, σκορ που ήταν και το τελικό.


ΑΕΚ Κηρίνθου:
Μπίλας, Σταματέλος, Τριανταφύλλου, Βρεττός, Σεφέρης, Καστανιώτης (70' Θαλασσινός), Τζανής, Περήφανος, Τσούτσικας, (85' Τσιβίκας), Γεωργίου, Βρεττός Γρ



Ερμής Πηλίου:
Ανδρίτσος, Κοτρώνης, Παπαγεωργίου, Μουρτζάκης, Καρράς, Μπαλατσός, (78΄ Ανδρίτσος),Σοφρ’ωνης, Μπουζάλας, Ραβανός, Τσούρτης, Μπατσακούτσας, 65΄( Μπουζάλας Στ)


Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε φωτορεπορτάζ