Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναϊκός - ΑΟ Χαλκίς 0-2 Μέτρησε η εμπειρία

Με νίκη πέρασε απο το Τσαρπάλειο η Χαλκίδα καθώς επιβλήθηκε του Ταμυναϊκού με 2-0 σε ενα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν καλοί και είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά έπεσαν και πάνω σε έναν καλό Σταυριανό ενω για τους φιλοξενούμενους μέτρησε η εμπειρία και η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που τους βοήθησε να φύγουν με ένα σημαντικο τρίποντο.
Ο Ταμυναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πιο επιθετικά στον αγώνα και έχασε δυο ευκαιρίες στο 9' όταν σε σουτ του Μήτρου Ανδ απόκρουσε ο Σταυριανός και στο 10' όταν πάλι ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας μπλόκαρε κεφαλιά του Ζάχι.
Η Χαλκίδα ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη ουσιαστιακά επιθετικής της προσπάθεια στο 17' με άψογη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπάρδη και έκανε το 0-1.
Στο 24' ο Κρόκος παίζει στο ένας με έναν τον Θωμά που φαίνεται να του κάνει φάουλ εκτός περιοχής,πέφτει εντός περιοχής οι γηπεδούχοι ζητούν παράβαση αλλά ο διαιτητής συνεχίζει το παιχνίδι.
Στο 38' η Χαλκίδα έχασε διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τερματά της οταν ο Ταυταρίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας βρέθηκε απέναντι στον Μπάρδη ολιγόρησε πήγε να πασάρει στον Ανέστη αλλά  τον πρόλαβε ο Καρράς που παραχώρησε κόρνερ στη εκτέλεση του οποίου η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου που σούταρε λίγο άουτ.
Στο 44' ο Μήτρου Ν κάνει σέντρα σουτ σε εκτέλεση φάουλ αλλά ο Σταυριανός έστω και με δυσκολία μπλοκάρει.
Στο 2ο ημίχρονο έγιναν λιγότερες φάσεις με πρώτη στο 57' όταν ο Σταυριανός απόκρουσε στην δεξιά του γωνία σουτ του Μήτρου Ανδ και φτάνουμε στο 62' που ο Ταυταρίδης εκτελεί αριστοτεχνικά φάουλ κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπάρδη κάνοντας το 0-2.
Ο Ταμυναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 83' όταν ο Ραμπαβίλας βρέθηκε απέναντι απο τον Σταυριανό σούταρε αλλά νικήθηκε απο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Στο 90' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Θωμάς για καθυστέρηση.
Ταμυναϊκός. Λαθουράς Ευαγγελος.
Μπάρδης, Κρόκος (68' Κατσάμπας Κ), Καρράς, Καρατζάς, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι (68' Κατσάμπας Π), Μήτρου Ν (74' Καρατζάς Κ), Παπαδάκης, Ζάχι, Ραμπαβίλας, Μήτρου Ανδρ (78' Σκούφος).
Χαλκίδα. Λύκος Δημήτριος.
Σταυριανός, Μιχελής (71' Πατερίτσας), Ανέστης (86' Χαλιώτης), Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης (89' Μακρής), Ντελέκος,