Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα ψηλά η Μακρυκάπα 1-0 τον Ολυμπιακό Χαλκίδας στο Π. Λαού

Στα ψηλά της Βαθμολογίας διατηρήθηκε ο ΑΟ Μακρυκάπας που πήρε σήμερα το τρίποντο μέσα στο Πάρκο του Λαού επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Χαλκίδας. Από την άλλη ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση μένοντας στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό.
Η Μακρυκάπα κατάφερε στο 15' να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σίδερη η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά βρήκε και σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα 0-1.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά δεν ακτάφεραν να δημιουργήσουν άλλη φάση. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να κάνει ευκαιρίες με την λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει την Μακρυκάπα μπροστά 0-1 στο σκορ.
Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν σε δύο φάσεις την ισοφάριση με τον Βαρτζή στο 61'  και τον Πάλλη στο 72' αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στο δεύτερο γκολ πλησίασε η Μακρυκάπα στο 79' με τον Γκίκα που πλάσαρε μόνος του για να σώσει ο Τουβάρας. Η Μακρυκάπα μέχρι το τέλος διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και η λήξη την βρήκε νικήτρια με 0-1 μέσα στο Π του Λαού.

Ολυμπιακός Χαλκίδας:
Τζουβάρας, Τζαφέρος, Στρατής, Γ. Φρυγανάς, Βαρτζής (55' λ.τρ. Χρ. Φρυγανάς), Φρυγανάς, Φούρλης (62' Αθανασόπουλος), Αργύρης, Πάλλης, Τσιούνης (80' Ραβανός), Μυτάκης.

Μακρυκάπα:
 Πουρνής, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Γκίκας, Κουτσαυλής, Μπαϊμπάκης (81' Σεχάι), Σίδερης, Βουρδάνος (87' Νονάί)., Φούρλης (62' Αθανασόπουλος), Αργύρης, Πάλλης, Τσιούνης (80' Ραβανός), Μυτάκης.