Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Λήλας 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι κυρίως στο α' ημίχρονο ο Λήλας επικράτησε στο Βασιλικό του Ηρακλή  Ψαχνών με 1-0 συνεχίζοντας το κυνήγι της Ερέτριας.
Το ματς είχε δύναμη ,πάθος και αρκετές φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Βασιλικού να παίρνει το τρίποντο με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου,τότε που ο Βρέττος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά
πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βαμβούκο ανεβάζοντας τους φιλάθλους του Λήλα στον έβδομο ουρανό .
Προηγουμένως είχαμε εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες.Στο 14 ο Καραχάλιος πήρε πάσα από τον Βρέττο όμως τον πρόλαβε ο Βαμβούκος ,στο 22΄ωραία ενέργεια του Χασαπίδη από δεξιά σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο επερχόμενος Γκούρλας σούταρε πάνω στα σώματα τω αμυντικών.
Στο 29' ο Καραχάλιος κεφαλιά πάσα στον Τσολάκου ο οποίος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στο τέρμα.Στο 33' φάουλ του Αγγελάτου Δ.κεφαλιά του Τσολάκου ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια και στο 34' ο Ντούμας απέναντι από τον Μαντά σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο δίλεπτο 73'75' ο Λήλας έχασε δύο καλές ευκαιρίες την πρώτη όταν το φοβερό σουτ του Μαστροκώστα σε φάουλ πάσα του Καραχάλιου ανάγκασε τον Βαμβούκο να πετάξει την μπάλα κόρνερ και στο 75΄όταν ο Καραχάλιος απέναντι από τον τερματοφύλακα είδε τους αμυντικούς να του παίρνουν την μπουκιά από το στόμα.Πολύ καλή η διαιτησία των Βελέντζα,Κοντογιαννίδη και Κελεπούρη.
Λήλας Βασ.
Μαντάς,Τζάβρας,Μαστροκώστας,Καρλατήρας,Τοουρφέ,Τσολάκος,Αγγελάτος Γ.(90'Τσούρα),Καραχάλιος,Τσομπάνης(86'Κατσίμπρας),Βρέττος(86'Σειντάρας),Αγγελάτος Δ.
Ηρακλής Ψ.
Βαμβούκος,Βογιατζής,Μαρίνος(89'Τσούμαρης),Τόλης,Σπανός,Γκούρλας,Χασαπίδης(46'Σκριβάνος
Π του Λάμπρου),Μπελίτσος(78'Στούπας),Ντούμας,Σίμωσης(46'Σιαράπης),Δούλος.