Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολο πέρασμα του Ταξιάρχη από τις Γούβες με 3-0


Ένα άνετο απόγευμα τελικά αποδείχθηκε η 22α αγωνιστική του πρωταθλήματος για την ομάδα του Ταξιάρχη που έφυγε από τις Γούβες τελικό σκορ 0-3, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα τέρματα αφού οι ποδοσφαιριστές της έβρισκαν  χώρο να βρίσκονται πολύ συχνά στα καρέ του Πλατιά.

Η ομάδα του Κώστα Μισιρλή μπήκε δυνατά  στον αγωνιστικό χώρο και από νωρίς έδειξε ποιος έχει το… «πάνω  χέρι», με πρωταγωνιστές τους Βασιλείου και Δημητράκη αλλά και τους Γκαμίλη και Δαρζέντα.
Στο 11΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1, με τον Βασιλείου να δίνει παράλληλη μπαλιά στον Δημητράκη που ήταν αμαρκάριστος και από κοντά βρήκε δίχτυα.
Στο 37΄ ο Δημητράκης για άλλη μια φορά μπαίνει στην περιοχή του Πλατιά, περνά δύο αμυνόμενους και γυρίζει στον Βασιλείου που από το ημικύκλιο σουτάρει και διπλασιάζει τα τέρματα του Ταξιάρχη, 0-2.
Το τελικό 0-3 έγινε στο 50΄,  όταν ο Δημητράκης για πολλοστή φορά βρέθηκε στην περιοχή του Πλατιά και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πράγμα που έκανε ο Δαρζέντας από κοντά.
Να σημειώσουμε πως στο 33΄ ο Δαρζέντας είχε οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να επιστρέφει στο χόρτο σχεδόν στην τελική γραμμή, με τον ρέφερι να λέει να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ευβοϊκός Γουβών:

Πλατιάς, Βαλμάς, Νικολέρης, Σελίμης Δ, Μαργέτης, Τρίγκας (73΄ Γιαννάκος), Μπουλουγούρης, Δεμερτζής (46΄ Λεκοσιώτης), Σελίμης Ν, Μπερμπεράι, Ανέστης

Ταξιάρχης:

Μουρίδης, Τσαμούρογλου (46΄ Δέσπους), Σούρρας  (89΄ Σταμούλης), Καπόλος, Κοντογιάννης, Λυσσέας, Γκαμίλης, Δαρζέντας, Βασιλείου, Δημητράκης, Μπαλαμούτης (85΄ Κουστογιωργάκης Γ),

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του Δημητράκη που ακολουθεί