Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αιγέας Πετριών νικητής στο γειτονικό ντέρμπι στα Κριεζά 3-2 (φωτορεπορτάζ)

Ο Αιγέας Πετριών ήταν ο νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με 3-2 επί του ΑΟ Κριεζών σε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές σκληρές μονομαχίες και πλούσιο θέμα αφού σημειώθηκαν πέντε γκολ που ικανοποίησαν τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο ''Ν Κριεζώτης''.
Με την έναρξη του αγώνα η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα των Πετριών στο 5' άνοιξε το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Παπαγεωργίου 0-1
Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Βυργιώτης Στ. διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του που πήγε στα αποδυτήρια με το 0-2.
Στην επανάληψη ο Αιγέας στο 71' τριπλασίασε τα τέρματα του με γκολ και πάλι του Βυργιώτη Στ 3-0.
Κάπου εκεί οι παίκτες του Αιγέα επαναπαύθηκαν και οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση, ήταν καλύτεροι και στο 80' κατάφεραν να μειώσουν με γκολ του Λαθουρά 1-3.
Έχασαν στην συνέχεια δυο μεγάλες ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λυκούρης διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 υπέρ του Αιγέα Πετριών.
ΑΟ Κριεζών:
Καπενής, Δημολιάνης Ταξ, Αθανασίου, Πέππας, Δημολιάνης Ι, Λυκούρης, Κερασίτης, Μουρτίκας, Λαθουράς Σπ, Λαθουράς Χρ, Νικολάου, ( Κατσαρής, Ντούρας, Νόνας, Καρκαλέτσης, Γεωργίου, Φρυγανιώτης, Νόνας Ανδ.)
Αιγέας Πετριών

Τσακός , Τσακός Ν, Παπασταματίου, Ζήσης, Αρβανίτης, Βυργιώτης Κ, Δεμερτζής, Πάλλης, Βυργιώτης Στ, Δεμερτζής Αντ, Παπαγεωργίου ( Δεμερτζής Κ, Δεμερτζής Σαρ,Μουλάς, Αντώνενας, Καβαλάρης, Λαθουράς Σπ, Ευδοξιάδης)