Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολο απόγευμα για τον Απόλλωνα 5-1 την Α.Ε.Κ.Χαλκίδας

Ο Απόλλων Ερέτριας επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Α.Ε.Κ. επιστρέφοντας στις νίκες διατηρώντας παράλληλα την πρώτη θέση στην βαθμολογία.
Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Γ.Σμυρναίου στο 8΄ σε μία ανύποπτη φάση με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για τριπλό κάταγμα.
Με τον Απόλλων να είναι καλύτερος καθ όλη τη διάρκεια αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Δ,Βαλκάνο ήταν η απόδοση των νεαρών Τρεγκάι,Κικίδη και Πολυχρόνη οι οποίοι έδειξαν έτοιμοι όποτε τους ζητηθεί.
Η Α.Ε.Κ. όπως δήλωσε ο προπονητής της Τ.Ταυταρίδης φάνηκε ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο μισάωρο με φυσικό επακόλουθο την ήττα από μία ομάδα σαφώς ανώτερη.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14΄ με την μπάλα να αλλάζει πόδια αστραπιαία φθάνοντας στον Μώρο που πλάσαρε για το 1-0.
Η Α.Ε.Κ. έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 22΄ με τον Καλέτζη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας βγαίνοντας απέναντι στο Βασιλείου με το πλασέ του να έχει πορεία προς τα δίχτυα ο Καλοχωρίδης όμως έδιωξε  με υπερένταση σε κόρνερ πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
Μετά το 30΄ οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Ζαφειρόπουλο όμως να διώχνει σε κόρνερ τις προσπάθειες των Τόρα και Καλοχωρίδη.
Ο Βελαέτης στο 43΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Με την έναρξη της επανάληψης η Ερέτρια έκανε τρία τα τερματά της με αυτογκόλ του Μαραγκού στην προσπαθειά του να διώξει τη σέντρα που επιχείρησε ο Τρεγκάι από αριστερά.
Με την πίεση του Απόλλωνα να γίνεται ασφυκτική ο Κοτρώτσιος έδιωξε σε δύο περιπτώσεις τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε σουτ του Μώρου.
Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γ.Τόρα έβαλε τη σφραγίδα του στο σημερινό παιχνίδι πετυχαίνοντας το 4-0 στο 63΄ με πλασέ.
Στο 75΄ Μώρος και Τρεγκάι συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να πλασάρει για το 5-0 συνδυάζοντας την καλή του απόδοση με γκολ.
Το γκολ της τιμής για την Α.Ε.Κ. πέτυχε στο 85΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μαραγκός.

Απόλλων Ερέτριας: Βασιλείου Μεγκανάι Κικίδης Βελαέτης Καλοχωρίδης( 75΄ Σμπιλίρης) Ντουλαβέρης(68΄ Ευγενίου) Σμυρναίος(8΄ λ.τ. Μώρος) Πολυχρόνης Αγραφιώτης Τόρα(68΄ Ρούσσος) Τρεγκάι

Α.Ε.Κ. Χαλκίδας; Ζαφειρόπουλος Φιόλα Κοτρώτσιος Σταμελάκης Μαραγκός Τζαφέρος Καλέτζης Τουλίτσης Κατσικάς Πεσχύρας Μιχελής(46΄ Ζαχαριάς)