Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βροχή τα γκολ στον Αγ. Λουκά 6-1 το Νεοχώρι

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο. ΑΓ.Λουκά, μια νίκη όμως, που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Νηλέα Νεοχωρίου, Σαμπάνη Αθανάσιου στο 30ο της αναμέτρησης.
Σε μια ανύποπτη φάση και διεκδίκηση της μπάλας,  ο ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο και να γίνει αναγκαστική αλλαγή.
Τώρα στα διαδικαστικά της αναμέτρησης, το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Νηλέα, όταν στο 5ο λεπτό  μετά από σέντρα ακριβείας του Κότσαρη, ο Ρουμελιώτης με αλόγου πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ανήκει ολοκληρωτικά στην γηπεδούχο ομάδα, που αν ήταν πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να είχε πετύχει περισσότερα γκολ, αφού έχασε σωρό ευκαιριών.
Στο 11ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Κιούση και κεφαλιά του Πομάρες ανάγκασε τον Χροναίο στην πρώτη μεγάλη απόκρουση.
Στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Σταμέλο που με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.
Στο 17ο λεπτό τετ α τετ του Κιούση, απόκρουση του Χροναίου με την μπάλα, όμως να μην απομακρύνεται και με δεύτερο πλασέ ο ίδιος παίχτης να κάνει το 2-1.
Στο 23ο λεπτό τετ α τετ του Πομάρες με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Χροναίου.
Στο 57ο λεπτό σέντρα του Ξύγγη, λάθος υπολογισμός του Χροναίου στην έξοδο, με την μπάλα να φτάνει στον Πομάρες που με άψογο πλασέ κάνει το 3-1.
Στο 72ο λεπτό τετ α τετ του Νικολάου, απόκρουση του Χροναίου και με προβολή ο ίδιος παίχτης κάνει το 4-1.
Στο 81ο λεπτό σέντρα ακριβείας του Νικολάου, πλασέ του Πομάρες στην κίνηση 5-1, με τον ίδιο παίχτη να πετυχαίνει χατ τρικ και να κάνει το 6-1 στο 87ο λεπτό.
Παίχτες και Διοίκηση του Αγίου Λουκά εύχονται περαστικά, ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στον ποδοσφαιριστή του Νηλέα, Σαμπάνη Αθανάσιο.

ΑΟ Αγ. Λουκα
Παναγιάρης, Ξύγγης, Τριτσώνης, Κουκουβάος, (74' Ομέρι),Μπάνος, Μεταξάς, Ποδαράς, Κιούσης,(86' Καλαμιώτης), Γιαννούλης,(64' Νικολάου), Σταμέλος, (86' Μπιμπίκας),Πομάρες



Νηλέας Νεοχωρίου:

Χροναίος, Κάλα, Δήμου,(59' Ρέτσας), Σαμπάνης, (31 λτ Ντάμα), Πούρης, Ζωντός, Κότσαρης Κ,(79' Ρέτσας Μ), Μπράχο, Σαμαράς, Μυτάφης, Ρουμελιώτης.( Ρέτσας, Ντάμα, Παπαχρήστος, Ρέτσας Μ)