Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Προμηθέας έβαλε φωτιά στην Κύμη με 68-73

Μπορεί ο ημίθεος της μυθολογίας να έδωσε την φωτιά στους ανθρώπους κλέβοντας την από το θεό 'Ηφαιστο ,η ομάδα μπάσκετ της Πάτρας έβαλε φωτιά στα όποια όνειρα για το ρόζ φύλλο από την ομάδα της Κύμης στο κλειστό Τ.Καμπούρης.
Η ομάδα του κ.Γιατρά αν και ήρθε στην Χαλκίδα χωρίς τους Μιλόσεβιτς και Φαγιέ οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών εν τούτοις άλωσε την έδρα της ομάδας του Γ.Καστρίτη παίζοντας καλλυτερα σε όλο σχεδόν το ματς και παίζοντας μόνο με την ΄΄φωτιά ''στο τέταρτο δεκάλεπτο.
Η αρχή της αλώσεως του Τ.Καμπούρης είχε τον Τουντζαράκη να κάνει ότι θέλει απέναντι κυρίως στον Μακ Γκί στο ίδιο διάστημα η Κύμη με κακές επιλογές στην επίθεση και αρκετά λάθη έδωσε το δικαίωμα στον Προμηθέα να μπεί μπροστά με 12-25.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο 9 συνεχόμενοι πόντοι του Γλυνιαδάκη έκαναν το κλειστό να πάρει μπροστά δίνοντας ελπίδες για την ανατροπή όμως το ημίχρονο έκλεισε με 29-42 με τους φιλοξενούμενους να ελαχιστοποιούν τα λάθη και να σουτάρουν για σεμινάριο.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν η σειρά του Κάιζερ να τραβήξει κουπί και να κυνηγήσει να κλείσει την ψαλίδα όμως εκεί μίλησε η κλάση του Έλις ο οποίος πήρε την ομάδα της Πάτρας από το χέρι με καρφώματα και εύκολα καλάθια.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Κύμη πάλι με πρωταγωνιστή τον Κάιζερ ΄έφτασε την διαφορά στο 64-70 μετά από τρία συνεχόμενα καλάθια του Αμερικάνου 1.43'' πριν την λήξη ,όμως ένα τρίποντο μαχαιριά από τον Σαλούστρο έκανε το 64-73 1.22'' πριν το τέλος.
Στα 46'' ο Σμίθ με δύο βολές έκανε το 68-73 όμως ο ίδιος παίκτης 14'' έκανε λάθος ,στο τέλος το τρίποντο που επιχείρησε ο Μακ Φάντεν δεν βρήκε στόχο αφήνοντας το σκορ αναλλοίωτο. Έλις με 19 ,Λίποβι με 14 και ο Γκίκας με 10 τα πρώτα βιολιά των νικητών ενώ από την Κύμη Μακ Φάντεν 20,Κάιζερ με 9 και Οκερεαφόρ με 5 σημείωσαν τους περισσότερους πόντους.Τα δεκάλεπτα 12-25,29-42,45-63 και 68-73.