Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευχάριστο κλίμα στον Α.Ο.Χ. εν όψει Ταμυναϊκού

Σε μία ζεστή εκδήλωση ο Α.Ο.Χ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έστω και καθυστερημένα στο κέντρο Ακρογιάλι στη Ν.Λάμψακο.
Σύσσωμη η διοίκηση μαζί με τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της αντρικής ομάδας καθώς και οι νεαροί των ομάδων παίδων και νέων με τους προπονητές τους ,Ν.Δανέλη και Κ.Καλλιμάνη έδωσαν το παρόν.
Ο Πρόεδρος Κ.Αναγνωστάκης ευχήθηκε υγεία στους παρευρισκομένους προτρέποντας τους παίχτες για νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσίας τους οι Γ.Ψαθάς ,Γ.Παπακωνσταντίνου,Ν.Δαφνής και Γ.Ρέτσας
Τυχεροί στάθηκαν οι .Βελλής και Ταυταρίδης που βρήκαν το φλουρί παίρνοντας από τον ταμία του συλλόγου Α.Σιγανό  δώρο αξίας 50 euro.
Το κλίμα ήταν ευχάριστο με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ευδιάθετοι μετά την νίκη της προηγούμενης Κυριακής απέναντι στον Πανθηραικό.
Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τον Α.Ο.Χ. στο Αλιβέρι ψάχνοντας το τρίποντο απέναντι στον Ταμυναικό που θα τον εδραιώσει στη δεύτερη θέση.
Ο Δ.Λύκος στην επιστροφή στο Αλιβέρι αυτή τη φορά ως αντίπαλος δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Α.Βαλκάνο λόγω καρτών καθώς και τον Κ.Τσίγκρο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Στο Τσαρπάλειο αναμένονται να βρεθούν την Κυριακή αρκετοί Χαλκιδέοι για να σπρώξουν με τις φωνές τους παίχτες προς τη νίκη.