Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο ντέρμπι των ''Αγίων'' νικητής ο Αγ. Λουκάς

Στο τοπικό el clasico των Αγίων, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο γειτονικά χωριά, τον Αγίου Ιωάννη  και τον Α.Ο. Αγίου Λουκά, νικήτρια η ομάδα του Αγίου Λουκά με τελικό σκορ 2-1. Ένα παιχνίδι που πραγματικά χάρηκαν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα.

 Πάθος, δύναμη, ένταση, δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα) και τρία γκολ. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο σκορ και περισσότερα γκολ, αν οι επιθετικοί των δυο ομάδων, και κυρίως των φιλοξενούμενων, ήταν πιο εύστοχοι και πιο ουσιαστικοί στη τελική προσπάθεια.
Η ομάδα του Αγίου Λουκά είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο, από το 60 μέχρι το 70, όπου πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.
 Από την άλλη οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν περισσότερο με στημένα  και μακρινές μπαλιές, να εκμεταλλευτούν το επιθετικό δίδυμο Μήτρου- Kontraziu.
Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα 15 λεπτά, χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία για τις δυο ομάδες, παρά μόνο μερικά μακρινά σουτ, που όμως δεν ανησύχησαν τους δυο τερματοφύλακες. Στο 16ο λεπτό είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Πομάρες από πλεονεκτική θέση και αφού βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γκογκορώση, έπιασε το σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο πάνω από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 25ο λεπτό ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους, αλλά το δυνατό σουτ Μάλλιου μπλόκαρε με υπερένταση ο Παναγιάρης.
Τρία λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Πομάρες λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, εντυπωσιακά σε κορνερ ο Γκογκορώσης. Στο 33ο λεπτό είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους, όταν σε εκτέλεση φάουλ φωτοβολίδα του Φωτιά, η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Παναγιάρη.
Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το φτωχό σε γκολ 0-0. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έντειναν τις προσπάθειες τους να πετύχουν κάποιο γκολ. Έτσι  στο 55ο λεπτό, σέντρα ακριβείας του Μεταξά στον Γιαννούλη, γυριστή κεφαλιά του τελευταίου, με την μπάλα όμως να  σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 64ο  λεπτό είχαμε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, με γυριστή κεφαλιά του Σταμέλου  από το ύψος του πέναλτι.
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και ο Κιούσης στο 69΄ με άπιαστο  σουτ  μέσα από την μεγάλη περιοχή, έκανε το 0-2. Για να φτάσουμε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι. Ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Kontraziu,  κάνοντας το 1-2 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στα  τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο για ένα δεύτερο γκολ, με στημένες φάσεις και κόρνερ χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μοναδική χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, με τον Kontraziu αλλά το σουτ που έπιασε, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παναγιάρης. Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης Κυρίου Βρακά, βρήκε νικητή τον Άγιο Λουκά, με τους παίχτες του να  πανηγυρίζουν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη
Μετά τον αγώνα ακολούθησε τραπέζι για την νίκη στην πλατεία

Αρης Αγ. Ιωάννη: Γρ. Γκογκορώσης
Γκογκορώσης, Μεγαρίτης, Καλαμιώτης, (56' Μήτρου Σ), Ποδαράς, Φέλερης, (59' Κοντος), Μάλλιος, Φωτιάς, Θεοδωρακόπουλος, (28' Κοντραζίου), Μήτρου Ελ, (71' Φέλερης Ν), Παναγιάρης , Στουραίτης.

ΑΟ Αγ. Λουκά: Γ Μπόκαρης
Παναγιάρης Β, Ξύγγης, Τριτσώνης, Κουκουβάος, Μπάνος, Μεταξάς, Ποδαρας, (61' Νικολάου), Κιούσης, Γιαννούλης, Σταμέλος, Πομάρες (90' Ομέρι).