Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για το τμήμα κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο. Χαλκίδος

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για το τμήμα κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο. Χαλκίδος. Στους αγώνες που διεξήχθησαν στις 3 Μαρτίου, 2018 για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών, καθώς και οι 7 αθλητές/τριες του τμήματος που συμμετείχαν σε αυτές, κατάφεραν να βρίσκονται στις επιλέξιμες θέσεις και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στην επομένη φάση, όπου και θα στελεχωθεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις, ικανοποιώντας απόλυτα τον προπονητή τους, τους υπευθύνους του τμήματος και του σωματείου με τις επιδόσεις τους.
Συγκεκριμένα, ο Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις την περσινή χρονιά (11ος στην Ευρώπη), πέρασε στην επόμενη φάση στην κατηγορία ανδρών, κατακτώντας παράλληλα και την 1η θέση στην απόσταση των 2000μ.
 Ο Ευσταθίου Γεώργιος κατετάγη 1ος στη συνολική κατάταξη στην κατηγορία εφήβων, ο Μπενέτος Κωνσταντίνος στην 7η θέση, ο Μπουρσίνος Σωκράτης στη 16η θέση και ο Καλαμακίδης Μιχαήλ στη 19η θέση αντίστοιχα. Οι 3 τελευταίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε δοκιμασίες της εθνικής ομάδας οι οποίοι, αν και μικρότεροι ηλικιακά, κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον και θα συνεχίσουν να παίρνουν εμπειρίες από τέτοιους απαιτητικούς αγώνες.
Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχε και η Καμινάρη Ελευθερία με την Τσουκανέλη Βασιλιάννα, και οι 2 στην κατηγορία των νεανίδων, όπου  κατετάγησαν στην 1η  και στην 6η θέση της γενικής κατάταξης αντίστοιχα, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για μία από τις επιλέξιμες θέσεις της εθνικής στις επόμενες δοκιμασίες.
Οι παραπάνω επιτυχίες αποτελούν δείγμα της σωστής και καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στο τμήμα, από τα τμήματα εκμάθησης μέχρι την αγωνιστική ομάδα.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν τα τμήματα εκμάθησης για παιδιά δημοτικού (από 8 ετών και άνω) και γυμνασίου. Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας (Κρηπίδωμα Χαλκίδας - Κόκκινο Σπίτι) κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 16:00-17:30 και Σάββατο πρωί 10:30-12:00, για να μυηθείτε στο μαγικό κόσμο της κωπηλασίας!